fredag den 29. december 2017

Link-kærlighed: December 2017


Jeg læser en del blogs, og hver måned vil jeg dele nogle af mine yndlingsindlæg fra andre bloggere. Bemærk at dette dog kun er et udpluk af mange gode indlæg. Det kan være fordi de var ekstra interessante, hyggelige, nyskabende, tankevækkende eller blot fordi de fortjener at blive delt - share the love.

- Når man er ansat i en butik, så er der nogle ting, som kunder meget gerne må tænke over og huske på - især i julen. Det har Michella skrevet et formidabelt indlæg om!

- Jeg er vild med Disney og bøger, så da Karin fremviste en Snehvide makeup-bog, var jeg helt blæst væk. Sådan én må jeg altså bare eje på et tidspunkt, da den er så fin.

- Housepride er altid velanset i mine øjne, så da Rikke trak i sine Ravenclaw-gevandter, jublede mit Harry Potter-elskende hjerte af glæde. Og så er hun i øvrigt ganske nydelig.

- Min december har båret præg af julemusik, og det var et forfriskende pust at få nye sange tilføjet til den evigt spillende playliste, da Kristine udgav en jule-edition af mandags jam.

- Anne-Mette er altid så super kreativ, og jeg bliver ofte enormt inspireret af hendes DIY-indlæg. I denne måned har hun lavet sine egne julekrus, og den med snemanden er simpelthen to die for!

- Jeg var til et rigtig inspirerende kaffe-event i slutningen af november, og det har Jeanette skrevet et rigtig godt indlæg om, sådan et casual tip til George Clooney.

- Hjemmelavede julegaver kan nogle gange være svære at finde på, men Simone lavede et ret fint indlæg med 10 tips og inspiration til spiselige (og hjemmelavede) gaver.

- Derudover videregav Maria opskriften på en skøn værtindegave, som jeg meget snart gerne vil prøve - nemlig kage på glas. Det ser bare så godt ud, men man bruger ikke forfærdeligt lang tid på den.

- Miriam delte en opskrift på buttermilk fried chicken, og jeg har lyst til at hoppe i køkkenet med det samme for at lave dem! Dog bliver januar-menuen nok lidt grønnere end den i december har været...

- Fynske Influencers inviterede til en julekoncert i december. Jeg var desværre forhindret i at deltage, men Christina har taget nogle fine billeder og lavet et lille skriv om eventet.

4 kommentarer:

 1. Søde Riksen <3 Tak for linklove! Jeg elsker, at du skriver de her blogindlæg. Jeg opdager ofte nye perler på den her måde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre mus! Selv tak <3

   Slet
 2. Ih altså, tak for linkkærligheden! Jeg er enig med Rikke (alle I Rikker), det er nogle virkelig fine indlæg dem her, som jeg i sandhed håber vil forsætte i 2018 :D

  Godt nytår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var skam så lidt! Det gør mig glad at høre :D Godt nytår!

   Slet