mandag den 25. december 2017

Julefrokost med #bedstebogklub 2017


Jeg er i bogklub med de sødeste piger - Anne, Nikoline, Mai og Rikke. I år er det dog kun lykkedes os at mødes 4 gange (februar, marts, april og maj) og det foregik altså på den tidlige side af året. Ikke desto mindre skulle den årlige julefrokost stadig holdes, og den blev holdt hjemme hos mig den 16. december (Anne var dog forhindret i at deltage). 

Vi havde alle sammen medbragt lidt mad til et godt julebord - så det blev til rugbrød og franskbrød, sild med karrysalat, fiskefilet med remoulade, rejer med mayonaise, frikadeller, varm leverpostej med champignon og bacon, ost med pølse, druer og kiks (næsten samme anretning som sidste år). Vin, ciders og shots blev der også drukket - især da vi indførte en ny form for drukleg under pakkespil, hvor man skulle drikke et shot, hver gang der blev slået en 3'er.

Det var helt fantastisk at se pigerne igen, og jeg har virkelig savnet dem. I 2018 må vi blive bedre til at få vores skemaer til at passe sammen, så vi kan mødes og endnu engang fortsætte med at være den #bedstebogklub.

4 kommentarer:

 1. Jeg er så misundelig på jeres bogklub, det ser virkelig hyggeligt ud :) Glædelig jul!

  SvarSlet
  Svar
  1. Alle burde være en del af en bogklub - det er så skønt! Godt nytår.

   Slet
 2. <3 Sådan en god aften! Mere bogklub – og meget mere dig! – i 2018!

  SvarSlet