søndag den 31. december 2017

December var.. jul og travlhed


December kom og gik igen - og jeg oplevede kun få momenter af julehygge. December var travl, og jeg husker den mest for manglen på søvn og en udefinerbar og ubehagelig fornemmelse af stressethed. Ikke nok med, at jeg havde deadline på en kæmpe opgave på universitetet, som en veninde og jeg brugte enormt mange timer på at lave, så skulle det også jongleres med mit arbejde i Arnold Busck, hvor jeg her i december har haft mange flere timer end normalt. Så mine vågne timer har bestået af arbejde eller opgaveskrivning - der har ikke været plads eller overskud til meget andet. Af selvsamme årsag er denne måneds opsummering yderst billedforladt, da jeg simpelthen ikke har fået taget nogen billeder...


Dog har der været små lysglimt i den mørke tid. Jeg var til H.C.Andersens julemarked med en kær veninde, jeg var til en hyggelig julefrokost med min studiegruppe, der var en spontan druknat med Kristine, julefilm, puslespilssamling og biograftur med Mads, fejring af søde Malene, jeg holdte julefrokost for bogklubben, og så har jeg selvfølgelig nydt Saras selskab i forbindelse med opgaveskrivning. Derudover var der adventspakkehygge fra både min mor og Mads' mor, og så havde Mads lavet den perfekte og mest velovervejede pakkekalender til mig - det var små lykkeglimt hver dag.

Så blev det jul, og jeg tog hjem til min mor i Sønderjylland. Deadlines og travlhed sad stadig helt oppe i halsen og jeg ytrede mig om det på de sociale medier, og efter et par skønne kommentarer på Instagram, gav jeg mig selv lov til at trække vejret lidt og prøve at finde julefreden på trods af et stramt program.
- Den 22. tog vi til julemarked i Flensborg, og det var simpelthen så fint. 
- Den 23. fik vi besøg af min morfar og hans kæreste til et lækkert julefrokost-bord, som smagte herligt. 
- Den 24. hjalp vi alle til med at lave mad og fejrede den hyggeligste jul længe. 
- Den 25. drog jeg til Nordjylland for at besøge min fars familie og fejre "anden jul" med dem - så her stod den også på julemad, juletræsdans og gaveåbning. 
- Den 26. var jeg atter på motorvejen for at finde hen til Mads' familie i Fredericia, da vi var inviteret til julefrokost med dem, hvilket altid er en fornøjelse. 
- Den 27. stod den atter på arbejde - og 'hverdagen' vendte lidt tilbage.

.. Og det var vist dén jul. Nu prøver jeg bare at gøre mig mentalt klar til et nyt år, hvor der forhåbentlig indfinder sig lidt mere ro end det seneste halve år. Det har været hårdt, og jeg skal vist lige lære at komme ned i gear igen og passe lidt bedre på mig selv. Derudover er jeg også ved at revurdere mine månedlige opsummeringer - om de skal fortsætte eller ej. De er sjove for mig at lave, når jeg egentlig har tiden til det, men hvis der ikke har været mulighed eller overskud til at tage billeder (som i denne måned), så føler jeg, at det er lidt spildt... Men nu må vi se, hvad 2018 bringer. 

Godt nytår til jer alle sammen, og tusind tak for at I læser med.

6 kommentarer:

 1. Kære Rikke,
  selvom du ikke har taget fotos, så nyder jeg alligevel meget at læse om din december, så jeg håber, du bliver ved med at lave de månedlige opsummeringer <3
  Du ønskes et godt, lykkebringende og fredfyldt nytår <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Louise - dine ord varmer helt vildt. Godt nytår til dig <3

   Slet
 2. Åh, søde Riks. Det bedste nytår til dig – gid det må bringe dig glæde og lidt mere ro. Dit skema gør mig forpustet bare at høre om! <3 Pas på dig selv, ikke?

  Og hvad indlæggene angår: Jeg *elsker* at læse dem! De er så hyggelige! Men de skal selvfølgelig også være hyggelige for dig at skrive. Alternativet kunne være kun at skrive dem, når du følte, du havde tid/materiale til det? De *behøver* jo ikke komme hver måned.

  <3.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal prøve.

   Hvor er du sød mus - det lyder som en god plan, det må jeg lige se på <3

   Slet