torsdag den 2. november 2017

Oktober var.. flytning og events


Oktober kom og gik med lynets hast. September sluttede jo af med, at Mads og jeg fandt en lejlighed sammen, og oktober er sådan set gået med at flytte ind. Selvfølgelig har jeg også oplevet andet i oktober - jeg har været til et par events - men de fleste dage er gået med pakning, rengøring, flytning af to omgange, udpakning, besøg i IKEA gentagende gange, x-antal besøg på lossepladsen og andre ting, der medfølger flytning af to personer. Vi er dog ved at være godt på plads nu, og det er rart!


Jeg var til en skøn workshop med Miild makeup, der foregik i Nyborg. Jeg samlede et par søde bloggerpiger op, og sammen kørte vi afsted til en hyggelig aften i godt selskab - og jeg blev en hel del klogere på makeup den aften.


Jeg var også et smut i Sønderjylland, da sødeste Sandra holdte indflytterfest i sin nye lejlighed. Den er simpelthen blevet så fin, og så ligger den så centralt i Sønderborg - og det var en fornøjelse at bruge en aften på at snakke, spise pizza og drikke lidt procenter med velkendte ansigter.


I oktober modtog jeg skøn overraskelsespost fra CarlsenPuls - den nyeste ungdomsbog af forfatteren Sarah Engell, der hedder "Valget". Jeg er allerede halvvejs med bogen, og det lover virkelig godt. Jeg glæder mig sådan til at læse den færdig, og der kommer selvfølgelig en anmeldelse af den på bloggen bagefter.


På en kold og våd onsdag aften var jeg til foredraget "Slut fred med din krop" med foredragsholder Kirk Rønler. Det var et meget inspirerende og hårdt foredrag, og det satte virkelig nogle tanker i gang, som jeg har summet over lige siden...


Noget helt andet var det event, jeg var inviteret til hos Bianco Odense City. Vi fik et sneak-peek på den nye forårs- og sommerkollektion, og jeg har allerede forelsket mig i mindst to par! Det bliver hårdt at vente så mange måneder på at købe dem, men åh, hvor jeg dog glæder mig.


... Og så var der selvfølgelig flytning, som optog det meste af måneden. Man finder virkelig ud af, hvor meget skrammel, man samler på, når man endelig får ryddet op og sorteret i det hele. Jeg har sorteret ud i både tøj, sko, makeup og bøger - og alligevel havde jeg en million flyttekasser. Vi har derudover også haft lidt problemer med min tidligere udlejer, som har fyldt rigtig meget, samt 'tekniske' problemer med vores køkkenvask. Men nu skulle det hele gerne være i orden...


Selvom vi var midt i flytterod og kaos, så havde jeg endnu en gang sagt ja til at være frivillig til dette års Harry Potter Festival her i Odense. Ligesom sidste år agerede jeg Rita Rivejern sammen med Kristine til skriveworkshoppen "Sensationsskriblerier med Rita Rivejern". Workshoppen var for børn og unge mellem 10-15 år, hvor de sammen skulle skrive en artikel til forsiden af Profettidende (troldmændenes avis) - og de kunne vælge mellem 4 forskellige forsider. Det er altid en fornøjelse at arbejde med så fantasifulde børn og unge - også selvom det betyder, at jeg selv går glip af at lege barn til festivalen.

November står i hvert fald delvis på ferie. Mads og jeg tager med min familie på krydstogt fra den 11.-21. november - og det bliver uden tvivl en helt uforglemmelig oplevelse. Vi skal sejle i 9 dage og se Honduras, Belize og to steder i Mexico. Derudover bliver der ekstra meget læsning til studiet, hvis jeg skal holde fri de dage - så det skal også presses ind. Så har jeg også et par løse aftaler om at ses med folk, et par fødselsdage og en enkelt julefrokost - og så sidst på måneden skal jeg interviewe forfatteren Louise Haiberg. November skal gerne give mig den pause, jeg ikke fik i oktober, samt færre bekymringer på trods af studiepresset...

6 kommentarer:

 1. Pyh, sikke en travl måned! Men det er så godt for jer, at I er flyttet og jeg glæder mig til at besøge dig i jeres nye hjem! Det er jo dejligt tæt på! <3

  ... Og så elsker jeg de nederste billede af dig. Så. Fint!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at du skal se det! <3

   Taaak mus!

   Slet
 2. Det lyder absolut fantastisk med din rejse. Håber der også bliver lidt tid til at læse undervejs. Rigtig god tur :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - jeg satser også på lidt læsning ;)

   Slet
 3. Wow, det lyder som en spændende rejse. Glæder mig til at høre mere om den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for Sidsel - jeg glæder mig også til at opleve det og fortælle om det :D

   Slet