tirsdag den 28. november 2017

Event: Dark Fantasy v. forfatter Louise Haiberg

Dark fantasy Louise Haiberg
Død verden Louise Haiberg
Billederne i dette indlæg indeholder gave fra forfatteren.

Hvad dækker genren "Dark Fantasy" egentlig over, og hvilke bøger er anbefalelsesværdige derunder? På torsdag den 30. november på Dalum Bibliotek (Dalumvej 95, Odense) tager jeg en snak med forfatteren Louise Haiberg om ungdomsbøger, fantasy (især dark fantasy), boganbefalinger, hendes forfatterskab og lidt om læsning generelt. Arrangementet kommer til at foregå fra klokken 16-18, og der vil være rig mulighed for signering af bøger og bogsnak med ligesindede undervejs. Du kan læse mere om arrangementet lige her, hvor du også kan købe billetter, der bliver solgt for kun 50kr!

Louise Haiberg har skrevet en del bøger (hvor jeg blandt andet har anmeldt første bog i serien Dæmondræberen; "Oprører"), og lige nu er hun aktuel med en ny serie, der hedder "Død verden", som jeg er så heldig at have modtaget som gave fra hende. Jeg glæder mig til at læse den, selvom jeg er lidt nervøs for, at jeg bliver skræmt undervejs (det der horror kommer altid lidt under huden på mig). Derudover så håber jeg, at I har lyst til at deltage på torsdag, hvis I har mulighed for det.

Her kan du læse bagsideteksten til første bog i førnævnte serien, der hedder "Monstre":
"Mit navn er Nera. Dette er mit liv, min virkelighed. Den nye verden. Jeg begyndte at skrive dagbog for ikke at glemme dem vi mister. Fordi jeg ikke længere kan holde ud at glemme dem. Den indeholder min historie. Mine minder og beskrivelser. Jeg skriver den til fremtidige generationer ... 

Nera lever og overlever i en verden hvor døden venter om hvert hjørne. Zombier lagde den gamle verden i graven, og livet handler nu om ren overlevelse. Intet sted er trygt, og alt virker tabt da menneskehedens redning dukker op fra en uventet side. Men alt har en pris, og er det virkelig det værd? Hvor langt vil man gå for at holde sig i live?!"

Dark fantasy Louise Haiberg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar