søndag den 12. november 2017

Bogpakke: Overraskelsespost fra Turbine

Caraval af Stephanie Garber og Ravnedrengene af Maggie Stiefvater
Caraval af Stephanie Garber
Bøgerne er venligst sponsoreret af Turbine.

Jeg har sådan set frem til oversættelserne af disse bøger - og det var sådan en fornøjelse at modtage dem i en samlet bogpakke! Bøgerne, det drejer sig om, er begge inden for fantasy-genren. Den første bog er "Ravnedrengene" af Maggie Stiefvater, og den anden bog er "Caraval" af Stephanie Garber.

De sociale medier eksploderede da "Caraval" udkom på engelsk, og jeg har været nysgerrig lige siden. Nu får jeg endelig muligheden for at læse den, og bogen kom med en adgangsbillet til Caraval - så er jeg helt klar. Jeg elsker virkelig, når forlagene gør lidt ekstra ud af deres bogpakker!

"Caraval er fuld af kærlighed, intriger og drama: Scarlett Dragna har aldrig været andre steder end på på den lille ø Trisda, hvor hun bor med sin lillesøster og sin dominerende far. Men gennem hele sin barndom har hun længtes efter at opleve Caraval – den årlige, ugelange forestilling, hvor publikum spiller med i en dødsensfarlig leg for at finde ud af, hvad der er virkelighed, og hvad der er fantasi.På trods af deres fars ønske bliver Scarlett kidnappet af sine vilde lillesøster Donatella og en farlig – men også farligt forførende – ung sømand ved navn Julian og ført til det sted, hvor årets Caraval opføres. Men snart forsvinder Donatella, og Scarlett bliver tvunget til at slå sig sammen Julian i jagten på at finde Tella, før Caravals onde Master gør det."

Maggie Stiefvaters "Shiver"-trilogi har en særlig plads i mit hjerte, og jeg ser virkelig frem til at kaste mig over "Ravnedrengene", som har fået endnu mere ros og omtale, end den serie jeg har læst af hende. Bogen kom med en fin fjer, som er symbolsk for bogen, og det er simpelthen sådan en fin detalje.

"Blue Sargents mor er clairvoyant, og hvert år på Skt. Marks aften, står Blue ved sin mors side, mens ånderne af dem, der snart skal dø, vandrer forbi. Blue har aldrig selv set dem, men denne gang træder en af dem frem af mørket og taler til hende. Hans navn er Gansey, og han er en af de såkaldte Ravnedrenge – rige og privilegerede studerende fra den lokale privatskole Aglionby. Ravnedrengene er lig med ballade, så Blue undgår dem som regel. Men Gansey er anderledes, og Blue tiltrækkes af ham på en måde, hun ikke forstår. Og så er Gansey på en mystisk mission for at afdække fortidens magi sammen med de tre andre ravnedrenge Adam, Ronan og Noah. Lige så lang tid, hun kan huske, har Blues synske familie advaret hende om, at hun vil komme til at slå sin elskede ihjel. Blue tror ikke på ægte kærlighed, så hun har aldrig tænkt nærmere over det. Men i takt med, at hendes liv bliver tættere og tættere forbundet til ravnedrengenes overnaturlige og dystre verden begynder spådommens alvor at gå op for hende…"

Ravnedrengene af Maggie Stiefvater

Ingen kommentarer:

Send en kommentar