torsdag den 5. oktober 2017

September var.. god, men enormt stressende


September føltes som den mest stressende måned i år. Jeg farede rundt fra det ene til det andet, læste lektier til langt ud på natten, og jonglerede med 100 bolde i luften. Det påvirkede mig en del psykisk, men også fysisk da jeg pludselig blev syg (hvilket selvfølgelig var utrolig ubelejligt). Jeg er nogenlunde ovenpå igen, og selvom september var en indre kamp for at overleve, så har jeg oplevet så mange gode ting. Det er jo derfor, jeg godt kan lide at have lidt travlt - for jeg oplever en masse. Jeg havde bare ikke lige taget højde for, hvor meget tid mit nye studie tager af min fritid... og det er altså en stor bid.


Måneden startede ud med Fantasticon i København. Jeg havde fornøjelse af at interviewe Nanna Foss, Boris Hansen og Malene Sølvsten - og agere ordstyrer på en debat om ungdomslitteratur. Om aftenen var der førudgivelse på tredje bind i Spektrum-serien og andet bind i Panteon-Sagaen - og det var skønt at gense en masse bogbloggere.


September bød også på en skøn fotodate med Rikke en tidlig søndag morgen. Odense var stille, og vejret var heldigvis med os. Bagefter spiste vi lækker og simpel morgenmad på Den Lille Smalle, som varmt kan anbefales - det var sådan en hyggelig formiddag.


Jeg fik også en invitation til at deltage i efterårsreception hos Lindhardt&Ringhof. Det var simpelthen den hyggeligste aften, og jeg havde fornøjelsen af at tale med inspirerende forlagsfolk og forfattere. Det var så skønt at være med, og jeg håber sådan, at jeg får mulighed for at deltage i flere receptioner i fremtiden.


I september var det også tid til mit første besøg på Fantasyfestivalen i Esbjerg. Det var en helt igennem magisk oplevelse, og jeg havde den store ære af at interviewe et af mine barndomsidoler (og yndlingsforfattere) Lene Kaaberbøl. Hun er sådan et rart og inspirerende menneske, og det var en drøm, der gik i opfyldelse.


Endnu en drøm gik i opfyldelse denne måned, da jeg blev inviteret til forfatterarrangement med Jennifer Niven. Hun er blandt en af mine nyere yndlingsforfattere, og da jeg modtog en e-mail om, at jeg kunne møde hende i København, så sprang mit hjerte et slag over. Det var den bedste formiddag i hendes selskab, og jeg vil aldrig glemme det øjeblik, hvor vi krammede.


Måneden sluttede af med et gensyn med min far og min herlige familie i Horsens. Vi brugte en dag i Givskud Løvepark, og heldigvis var det en perfekt efterårsdag at være ude på. Solen skinnede, der var blå himmel, og dyrene var aktive. Ulvene er altid et af dyr, som jeg ser mest frem til at se, og de var simpelthen så smukke.

I oktober sker der nye ting. Mads og jeg har fundet en lejlighed, som vi flytter ind i sammen - og jeg glæder mig så meget! Derudover har jeg fået invitationer til events, som jeg ikke har prøvet at deltage i før, og så håber jeg på at kunne tage en enkelt dag afsted til HAY børnebogsfestival i Aarhus. Jeg skal også besøge min mor, og har derudover lidt løse aftaler - og så skal jeg selvfølgelig pakke, flytte og knokle løs med studiet. Jeg håber dog også, at oktober kan give mig lidt luft - en pause og et pusterum efter flytningen.

6 kommentarer:

 1. Når nu du er ofte i København, må du endelig sige til hvis du får lyst til en kop varm kakao eller sådan - det kunne da være hyggeligt! <3
  og STORT tillykke med lejlighed!!! og .. pas på dig selv <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja Malene - det må vi altså lige finde ud af! Det vil jeg rigtig gerne <3

   TUSIND TAK - og jeg prøver :')

   Slet
 2. <3 Elsker det lille kastanje-hjerte!

  Travle, du. Tak for en god måned <3 Tag lige mere mig-tid i den kommende, ikk'? Og så kan vi altid presse en fotodate ind, når bladene bliver lidt mere røde. De er allerede godt på vej ;*

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak pus! <3
   Jeg skal prøve - og det vil jeg se frem til ;)

   Slet
 3. Tillykke med lejligheden - krydser fingre for en god og smertefri flytning!

  Ps. Husk at gafle en god plads til alle bøgerne ;)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde! Nu er det snart tid! :D

   Slet