torsdag den 19. oktober 2017

Postkort fra Göteborg (Sverige)


(15-07-2017)

Kære dig,
Jeg sender hermed et postkort fra Göteborg, Sverige. Vi sejlede herover med færgen sammen med Mads' familie, så vi kunne bruge hele dagen i den svenske by. Husene var simpelthen så fine, og på vores gåtur fra færgen ind til centrum så vi så mange fine detaljer på vejen. Vi kom blandt andet forbi Oscar Fredriks kirke, der simpelthen var så flot udenpå - den var desværre lukket, så vi kunne ikke se den indvendigt.

Vi bevægede os ned til den gamle bydel i Göteborg, hvor der simpelthen var den hyggeliste stemning. Butikkerne var små og unikke, og vi gik forbi den lækreste café med en masse kager, og stedet duftede langt væk af kanelbullar. Jeg fandt en lille mumi-udstikker til kagedej, som jeg købte, og jeg glæder mig sådan til at bruge den her til jul.

Efter den gamle bydel gik vi videre hen mod den nye bydel, hvor vi passerede Haga kirke på vejen, som er omgivet af en lille park. Efter en gåtur gennem den nye bydel, slog vi os ned på caféen Kopps, hvor vi fik lækker mad - jeg fik en pulled pork burger og Mads fik en pasta carbonara. Vi vandrede videre gennem butikker og storcentre, og da det blev hen på eftermiddagen blev det tid til kaffe og kage - jeg fik en enormt blød chokoladekage, der smagte så godt!

På vej ned mod havnen gik vi forbi statuen af Gustav Adolf, og vi gik faktisk også forbi operaen, der ligner et kæmpe skib. Vi så på flotte skibe, og slappede lidt af i skyggen, inden turen endnu en gang gik hen mod færgen, så vi kunne komme hjem til Danmark igen.

Vi var så heldige med vejret, og det var virkelig en perfekt sommerdag i det svenske land. Jeg har kun været i Sverige én gang før, men jeg beundrer naturen, og deres bygninger er virkelig også fine. Der er så hyggeligt, og det er forundrende, at selvom det er så tæt på Danmark, så er det alligevel helt anderledes der...

Jeg håber at du har det godt, og jeg ville ønske at du kunne være her. Vi ses snart.

Kram fra Rikke
 
 (Færgetur)
 (Oscar Fredriks kirke)
 (Den gamle bydel)
 (Haga kirke)
 (Gustav Adolf)

2 kommentarer:

 1. Åh, så fine billeder - det er altså en dejlig by :D

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde A! Det er det virkelig :D

   Slet