søndag den 1. oktober 2017

Link-kærlighed: September 2017


Jeg læser en del blogs, og hver måned vil jeg dele nogle af mine yndlingsindlæg fra andre bloggere. Bemærk at dette dog kun er et udpluk af mange gode indlæg. Det kan være fordi de var ekstra interessante, hyggelige, nyskabende, tankevækkende eller blot fordi de fortjener at blive delt - share the love.

- Jeg kunne desværre ikke selv deltage i Louisiana Literature, så derfor var det meget hyggeligt at læse Sofies oplevelse af litteraturfestivalen.

- Det bedste er, når folk læser en af mine yndlingsbøger, og også elsker dem. Xenia var vild med "Will Grayson, Will Grayson" - og det gjorde mig glad.

- Nikoline har skrevet et rigtig godt indlæg omkring, når læsere blacklister bøger, som helt klart satte tankerne i gang.

- Jeg deltog selv i Lindhardt&Ringhofs efterårsreception, så det var meget interessant at læse om Maria, der deltog i Gyldendals efterårsreception.

-  Nye koncepter er jo, som tidligere nævnt, det bedste - og Kristine har startet et tilbagevendende personligt indlæg, som jeg glæder mig til at læse mere af!

- Man kan få så mange smukke bogmærker, men de er ofte lidt pricy, så Anne-Mette har været vildt kreativ og lavet sine egne bogmærker. De er SÅ flotte!

- Sara har skrevet det fineste indlæg om at sige nej, og hvor svært det kan være. Jeg har det meget på samme måde, og det var så inspirerende at læse.

- Jeg gad virkelig godt til Skotland, og Jeanett har skrevet en rigtig flot guide til Inverness, som varmt kan anbefales.

- Det kan være hårdt at gå fra at være i forhold til pludselig at være single. Jeanette har skrevet nogle skrøbelige og dog alligevel stærke refleksioner om dette.

- Jeg mødte en af mine yndlingsforfattere tidligere på måneden, og Karina har skrevet et mere uddybende indlæg omkring vores spørgsmål til hende.

10 kommentarer:

 1. Hvor elsker jeg altså virkelig disse indlæg! De spreder virkelig god karma, og samtidig er de super inspirerende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg virkelig glad for at høre! :D

   Slet
 2. Dejlige links! Jeg er glad for, at du kan lide mit indlæg om blacklistning. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det var jo et virkelig godt indlæg <3

   Slet
 3. Tak for kærligheden ;) Og skønne links du har delt med os denne gang.

  SvarSlet
 4. Tak <3
  Og som de andre siger, så er de her indlæg så skønne og inspirerende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for, at du synes! Mange tak :D

   Slet
 5. Jamen Rikke dog, tak for kærligheden <3
  Jeg beklager at jeg først har set dit indlæg nu. Jeg er så glad for at du læser med!
  Det kunne iøvrigt være super hyggeligt hvis du en dag fik mulighed for at deltage i festivallen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var skam så lidt! <3

   Det kunne det helt bestemt :D

   Slet