tirsdag den 31. oktober 2017

Link-kærlighed: Oktober 2017


Jeg læser en del blogs, og hver måned vil jeg dele nogle af mine yndlingsindlæg fra andre bloggere. Bemærk at dette dog kun er et udpluk af mange gode indlæg. Det kan være fordi de var ekstra interessante, hyggelige, nyskabende, tankevækkende eller blot fordi de fortjener at blive delt - share the love.

- Sarah tog en stor beslutning, og jeg synes, det er så stærkt af hende at skrive et blogindlæg om det. Hun gør sig nogle gode tanker om, at man skal være glad for det, man laver eller arbejder med.

- "Vi bliver nødt til at tale om, hvordan vi taler om psykiske sygdomme" et titlen på et så vigtigt indlæg fra Rikke. Det burde alle virkelig læse.

- Herhjemme har vi næsten lige fået sådan en rigtig blender (der ikke kun bruges til smoothies), så jeg skal helt klart prøve denne piña colada blend, som Freja har delt på sin blog.

- En del bogbloggere får børn for tiden, og det kommer der nogle ret interessante indlæg ud af. Simone har skrevet om det at opdrage en læser, og Kathrine har skrevet om det at opdrage et rummeligt og tolerant menneske ved hjælp af bøger.

- Miriam har skrevet det stærkeste indlæg om, hvorfor det er så svært at elske sin mave. Det var meget inspirerende læsning, og videoen kan også varmt anbefales!

- Jeg havde desværre ikke tid til at deltage i Dewey's Readathon i denne omgang, men Malene deltog, og det ser virkelig ud til, at hun hyggede sig (også selvom det var uden mig, haha).

- Det er sjældent, at der er illustrationer eller lignende i bøger til både voksne og unge, og det har Julie gjort sig nogle rigtig fine tanker om.

- Anne-Mette er generelt så sej til make-up, og hun har lavet det vildeste græskar-look. Nu ville jeg virkelig ønske, at jeg skulle til Halloweenfest!

- Jeg har fundet to opskrifter, som jeg snart skal prøve! Den første er lækre Ferrero Rocher, som Mia har lavet en opskrift på. Den anden er en sundere udgave af kyllingenuggets, som Simone har kreeret, der får munden til at løbe i vand.

- Iben har gjort sig nogle skønne refleksioner om det at modnes som læser. Det gav stof til eftertanke, men det virkede også lidt beroligende, fordi hun deler sine tanker og erfaringer omkring det.

2 kommentarer: