søndag den 15. oktober 2017

Foredraget "Slut fred med din krop" med Kirk Rønler

Slut fred med din krop Kirk Rønler
Slut fred med din krop Kirk Rønler
Slut fred med din krop Kirk Rønler
Reklame - Invitation til eventet

Onsdag den 11. oktober begav jeg mod Historiens Hus her i Odense - jeg skulle nemlig til foredraget "Slut fred med din krop" med Kirk Rønler. I 2016 blev hun kåret som en af de 100 mest inspirerende kvinder af Femina, og som foredragsholder fortæller hun om sin personlige og ærlige historie, om selvværd og selvhad, samt nævner nogle redskaber til, hvordan man kan få det bedre med sin krop.

Det var et enormt inspirerende - men også ret hårdt - foredrag at være med til. Kirk Rønler er helt eminent til at formidle, og hun får sit publikum med, og inddrager dem i sine betragtninger. Hun gjorde meget ud af at påpege med eksempler og undersøgelser, at man ikke er alene om at tænke grimt om sig selv og sin krop. Det er nok ikke nogen overraskelse, at jeg ikke helt har sluttet fred med min krop, så mange af de ting, som Kirk Rønler talte om, gik rent ind og påvirkede mig. Faktisk påvirkede det mig så meget, at jeg endte med at knibe et par tårer til foredraget. Av.

Men selvom det er hård snak, og desværre noget mange kan relatere til - det med at slå sig selv oveni hovedet og konstant lytte til sin indre kritiker - så formår hun stadig at involvere lidt humor og opløftende ting, så det ikke kun er trist snak. Hun kommer også med et par redskaber til, hvordan man kan prøve at få det bedre med sin krop, og gøre noget godt for ens selvværd. For selvom man kan have nok så meget selvtillid, og styr på ting rundt omkring sig, så er selvværd noget af det vigtigste. Når du står tilbage uden noget som helst - og bare kun er dig - kan du så elske dig selv?

Jeg var positivt overrasket over foredraget, og jeg havde slet ikke forventet, at det ville påvirke mig så meget, som det gjorde. Dog gik jeg derfra med en masse stof til eftertanke, og meget af det, som hun talte om, har jeg taget til mig. Hun fortalte en del om maskuline og feminine energier, og hvad der sker, hvis man bevæger sig for meget det ene sted - og jeg kunne relatere så meget til det. Man stresser rundt, har gang i ting konstant, gør en masse for at opnå gode resultater - men man glemmer at lytte til sin krop og sig selv - at slappe af og få hvile. Dét er i hvert fald noget, som jeg skal blive bedre til.

Jeg kan varmt anbefale, hvis man har mulighed for det, at man tager til hendes foredrag. Det var simpelthen så givende, og det er så trist, at så mange smukke og dejlige mennesker skal hade sig selv. Vi er sgu mere værd.

"Slut fred med din krop" kan høres i København den 31. oktober eller den 28. november, og i Esbjerg den 21. november.

En af de vigtigste sætninger, som opsummerer budskabet af Kirk Rønlers foredrag er følgende:
"Det, at slutte fred med sin krop, handler ikke om, hvordan man ser ud."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar