tirsdag den 17. oktober 2017

Event hos Bianco Odense City

Bianco Odense City
Bianco Odense City
Bianco Odense City
Bianco Odense City Sara Bau
Bianco Odense City
Reklame - Invitation til eventet

#WomenNeedMore #OnePairIsNotEnough

Torsdag den 12. oktober var jeg inviteret til et blogger-event om aftenen hos Bianco Odense City. Det var blandt andet i forbindelse med deres nye kampagne "One Pair Is Not Enough", der er en forlængelse af deres tidligere kampagne "Women Need More". Det er en lidt politisk kampagne, da Bianco først og fremmest vil sætte fokus på lige løn for mænd og kvinder. Herefter gik de over til, at kvinder jo teknisk set har brug for flere penge end mænd, da de generelt også bruger flere penge end dem - på makeup, på tøj, på sko, på undertøj osv. - et par sko er altså bare ikke nok.

Derudover var vi også inviteret, så vi kunne få et smugkig på deres nye forårs- og sommerkollektion, der kommer i butikkerne i 2018. Her kunne vi også komme med et par kommentarer til udseendet på skoene, farverne, og hvilke sko som vi måske selv ville købe, når de rammer butikkerne. Eventet var med en del andre af de søde bloggere fra Odense, og det var sådan en hyggelig aften i deres selskab. Jeg mødtes også med skønne Sara inden eventet, så vi kunne hygge lidt selv, før vi skulle hygge med alle de andre.


Vi blev forkælet med snacks og drikkelse, men der var faktisk også en lækker anretning fra Joy Street Food. Det bestod af thailandsk phad thai - som man kunne vælge med enten rejer eller kylling - og friske forårsruller med chilimayo. Jeg har smagt fra hendes bod før, som er at finde i Storms Pakhus, og jeg er kæmpe fan! Det smager simpelthen så godt - og det var en fornøjelse at spise det endnu en gang.

I løbet af aftenen blev der også afholdt konkurrencer - både ved ren lodtrækning, men også ved gætteri af den dyreste sko i butikken, samt bedste forslag til at få flere følgere på Instagram. Jeg var så heldig at vinde en konkurrence ved lodtrækning, og jeg fik derfor en lille goodiebag med hjem fra Moss Copenhagen med lidt smykker, en neglefil og en neglelak. Derudover fik vi også en fin goodiebag med hjem fra Bianco med fine glimmersokker, en neglefil, lidt postkort og en udgave af Elle-magasinet.

Bianco Odense City
Bianco Odense City
Bianco Odense City
Bianco Odense City
Bianco Odense City

Derefter var det tid til det vigtigste: sneak-peak på den nye forårs- og sommerkollektion. Skoene kan altså først købes i 2018. Nogle af skoene kommer allerede til januar, mens andre først kommer til marts. Jeg har selv forelset mig i de sorte loafers med guld-insekter på, som man kan se på det tredje billede. De er så fine, og jeg kan næsten ikke vente til marts, hvor de rammer butikkerne. Derudover var jeg også ret begejstret for de rosa satin sneakers til venstre på det sidste billede. Dem overvejer jeg virkelig også at anskaffe mig, men nu må vi se...

Modeeksperterne spår at satin, fjer, store perler og dyreprint bliver meget populært i forårs- og sommersæsonen, og derudover bliver farverne gul og orange meget fremtrædende. Selve looket repræsenterer et meget 90'er-agtigt look, og det fortsætter nok en god rum tid endnu. Så til alle jer, der kan lide 'Sex and the city'-inspirerede sko: I kan godt glæde jer!

5 kommentarer:

 1. Ej, de satinsneakers er geniale!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? Dem må jeg altså have fingrene i!

   Slet
 2. Tak for en så hyggelig dag/aften !

  SvarSlet
 3. Hvis du leder efter kvalitetssokker, kom her https://undertoj.nu/

  SvarSlet