tirsdag den 10. oktober 2017

Bogpakke: Overraskelsespost fra CarlsenPuls

Valget af Sarah Engell
Valget af Sarah Engell
Bogen og chokoladen er venligst sponsoreret af CarlensPuls.

Jeg var faktisk så heldig at modtage et forhåndseksemplar af denne bog, og jeg er lidt over halvvejs med den allerede - men det var en endnu større fornøjelse at modtage det endelige eksemplar! Det er den nyeste ungdomsbog af Sarah Engell, der hedder "Valget". Forsiden er simpelthen blevet så fin, og det var en skøn bogpakke at modtage.

Indtil videre er det en virkelig speciel bog, og den er ulig andet jeg har læst. Jeg har haft så svært ved at lægge den fra mig, og jeg ser allerede frem til at være færdig med flytning, så jeg kan læse den sidste halvdel. Forventningerne er sat lidt højt, men Sarah Engell skriver også virkelig godt, og hun er muligvis en af de bedste forfattere, der udgiver ungdomsbøger herhjemme.

"18-årige Xenia er godt på vej til at blive frontfigur for Etisk Parti, hvor hun både kan få indfriet egne ambitioner og forhåbentlig gøre den forskel i verden, som hun brænder så meget for. Men da hun møder en lille pige, der er flygtet alene til Danmark, bliver hun sat i et svært dilemma, for det viser sig hurtigt umuligt at vælge både succes og samvittighed. Situationen spidser til, og tidspunktet, hvor hun må træffe et valg rykker tættere på." (#xeniasvalg)

Valget af Sarah Engell

Ingen kommentarer:

Send en kommentar