fredag den 1. september 2017

Link-kærlighed: August 2017


Jeg læser en del blogs, og hver måned vil jeg dele nogle af mine yndlingsindlæg fra andre bloggere. Bemærk at dette dog kun er et udpluk af mange gode indlæg. Det kan være fordi de var ekstra interessante, hyggelige, nyskabende, tankevækkende eller blot fordi de fortjener at blive delt - share the love.
 
- Jeg fik en Lootcrate med Harry Potter i fødselsdagsgave, som jeg er så glad for! Anne-Mette har lavet en rigtig fin unboxing af den, da hun også har modtaget den.
 
- Fødselsdagsfejring af sødeste Rikke, var noget af det bedste i august. Hun har taget så fine billeder, og skrevet om vores hyggelige aften på sin blog.

- Camilla har skrevet det sjoveste indlæg, om 10 nye daglige rutiner efter ferien. Man kan relatere til SÅ meget af det!

- Koncepter på blogs er jeg helt tosset med - og jeg er især vild med det nye koncept hos Gitte, som hun har forklaret rigtig fint i et indlæg.

- Miriam har skrevet det bedste indlæg om "du er, hvad du vejer" med Kesha som udgangspunkt. Amen to that, jeg er kæmpe fan.

- Kesha lavede jo sit comeback med et nyt album i august, og jeg blev så glad, da yndlings Kristine lavede en skøn anmeldelse af det.

- Kan I også huske bogen "Dyrene i Hakkebakkeskoven"? Man kan åbenbart få den sødeste bagebog nu med udgangspunkt i den (og den nylige filmatisering), som Josefine så fint har fremvist på sin blog.

- På Instagram anbefalede Anja mig en bestemt vin, og da hun skrev et indlæg om den, så blev jeg endnu mere nysgerrig. Den må jeg få smagt en dag!

- Vero Moda-kjolen bliver det store hit her til efteråret. Den var lidt for nedringet til mig, men den ser så flot ud på Jeanett.

- Jeg gad godt at være mere kreativ, og Sara inspirerer altid med sine mange DIY's. Hun er altså ret sej.

2 kommentarer:

  1. Hvor er du sød Rikke, du er altså også ret så sej.
    Held og lykke her i weekenden med Fantasticon !

    SvarSlet