fredag den 29. september 2017

Forfatterarrangement med Jennifer Niven

Jennifer Niven Alvilda
Jennifer Niven Alvilda
Jennifer Niven Alvilda
Reklame - Invitation til eventet

Den 20. september vendte jeg endnu en gang snuden mod mit kære København. Denne gang var det for at opfylde en af mine drømme - jeg havde nemlig fået en invitation fra Forlaget Alvilda om at møde en af mine yndlingsforfattere, Jennifer Niven, og tilmed også stille hende en masse spørgsmål sammen med to andre bogelskere - Karina og Cathrine.

Jennifer Niven har skrevet "Som stjerner på himlen", der er en af mine yndlingsbøger, og "På kant med livet", som jeg også nød at læse. Tilbage i maj 2015 udgav jeg faktisk også et indlæg, der indeholdte et interview med hende her på bloggen. Så efter at have fangirlet i over to år, så fik jeg endelig lov til at møde hende - og det var så ubeskrivelig stort for mig.

Jennifer Niven Alvilda
Jennifer Niven Alvilda
Jennifer Niven Alvilda

Vi stillede selvfølgelig spørgsmål til de nævnte udgivelser; om hvor hårdt det er - men yderst vigtigt - at skrive om de personlige og tabubelagte emner, om hvor hun får sin inspiration fra, om hvilke karakterer, der er hendes yndlings, og hvilke af dem, som var svære at skrive. Vi snakkede også om ungdomsbøger helt generelt, og om kontakten mellem forfatter og læser, som er noget af det vigtigste for Jennifer. Hun vil så gerne vise, at hun har set folks beskeder, billeder, tweets og lignende - og hun bruger derfor enormt meget tid og overskud på at interagere med sine læsere på tværs af de sociale medier. Derudover fik vi også eksklusiv viden om fremtidige udgivelser - og jeg glæder mig SÅ meget.

Som det førnævnte måske kan give et lille indblik i, så er Jennifer enormt empatisk og simpelthen et af de skønneste mennesker, jeg nogensinde har mødt. Hun virker så sød og kærlig, og vi havde alle sammen lyst til at beholde hende her i Danmark. Hun sætter ofte andre før sig selv, og vil så gerne give alle, der føler at de mangler en stemme i litteraturen, en stemme. Det er så smukt, og hun var simpelthen så inspirerende at lytte til - og jeg fik tårer i øjnene af flere omgange. Den kvinde er virkelig fantastisk.

Jennifer Niven Alvilda
Jennifer Niven Alvilda

Efter signering af vores bøger - som er nogle af de kæreste signeringer, jeg nogensinde har fået - så ville Jennifer også gerne have os til at signere hendes danske udgave af "All the Bright Places". Det var sådan en sød detalje, og jeg valgte at signere på side 24, da den side indeholder et af mine yndlingscitater (som også er citeret i min anmeldelse af bogen). 

Derefter blev det tid til en masse billeder. Det var ikke kun os, der ville have gruppebilleder og selfies med hende - hun var nærmest ligeså ivrig som os, hvilket virkelig viser, hvor meget hun sætter pris på sine læsere. Hun delte endda et gruppebillede af os alle sammen på sin Instagram, og jeg følte mig både set og hørt af hende. Det var en fantastisk formiddag i godt selskab, og forlaget har en særlig plads i mit hjerte efter at have givet mig denne unikke mulighed. 
Af hjertet tak.

2 kommentarer:

  1. Åh, hvor stikker det altså lidt i hjertet, at jeg ikke kunne komme med. Men jeg er simpelthen så glad på dine vegne! Det må havde været en helt fantastisk oplevelse <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi manglede dig også! Mange tak søde - det var så vidunderligt <3

      Slet