fredag den 15. september 2017

Efterårsreception hos Lindhardt&Ringhof

Efterårsreception Lindhardt & Ringhof
Efterårsreception Lindhardt & Ringhof
Efterårsreception Lindhardt & Ringhof
Efterårsreception Lindhardt & Ringhof
Efterårsreception Lindhardt & Ringhof
Reklame - Invitation til eventet

Torsdag den 14. september var jeg inviteret til efterårsreception hos Lindhardt&Ringhof, og da alt udenfor var gråt og regnfuldt, begav jeg mig afsted i en meget farverig gul kjole. Arrangementet foregik på restaurant SULT, der ligger på den modsatte side af gaden, hvor forlaget ligger. Der var drikkevarer for enhver smag - forskellige slags vin, øl, sodavand og vand - og derudover var der lidt lækkert at spise til at stille den lille sult.

Hele lokalet var fyldt med forlagsfolk, forfattere, illustratorer og andre venner af forlaget. Jeg fik snakket med en del kendte ansigter - heriblandt forfatterne Sarah Engell, Ditte Wiese og Malene Sølvsten - og en masse forlagsfolk, jeg før har stiftet bekendtskab med. Da alle var faldet godt i snak, havde fået lidt at drikke og spise, blev det tid til en velkomsttale fra forlagsdirektør Lars Boesgaard. Herefter skulle der uddeles den årlige pris "Otto B. Lindhardt prisen". Prisen bliver uddelt til en af forlagets forfattere eller illustratorer, som har sat sit blivende fingeraftryk på forlaget. I år blev den heldige vinder Mich Vraa, der har skrevet "Haabet" og "Peters Kærlighed", og derudover oversat over 1000 bøger.

Det var enormt hyggeligt at mingle med folk, der alle har at gøre med litteratur på den ene eller anden måde, og det er altid skønt at gense mennesker, man beundrer og kan lære noget mere af. Jeg fik også lokket Christian Bach, der er forlagschef hos Forlaget Carlsen, og Sarah Engell til at tage en lille selfie med mig. De er inspirerende mennesker begge to.

Efterårsreception Lindhardt & Ringhof

Efter receptionen begav vi os over på forlaget, hvor der ville blive serveret mad for os alle sammen - og menuen stod på chili con carne. Efter lidt genopfyldning af mad og vin, satte vi os til rette ved et bord, og efter et par samtaler blev det tid til at forlagsbandet spillede et par sange. Det var så hyggeligt, og de gjorde det så godt! Herefter var det fri leg, og jeg nød at snakke med de sødeste kvinder - Gitte, Rikke, Martine og Simone. Det var interessant at høre om deres daglige forlagsarbejde, og jeg håber, at jeg selv en dag får lov til at prøve lidt af det. Sandra Schwartz dukkede også pludselig op, og det var en fornøjelse endelig at møde hende efter at have fulgt hinanden så længe på de sociale medier.


Det var et skønt arrangement i godt selskab, og jeg forlod festen med en boblende glæde i kroppen. Det er altid noget helt særligt, at være omgivet af folk, der forstår ens glæde for bøger. Jeg er taknemmelig for, at jeg blev inviteret og fik lov til at være en del af det hele, og håber på at komme med en anden gang igen.

4 kommentarer:

 1. Ej, er totalt misundelig! Hvor ser det ud til at have været en hyggelig og fantastisk aften <3 Og hvor er din kjole bare mega fin!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også! Tusind tak søde <3

   Slet
 2. <3 Bedste dag! Så dejligt du kom, det var så hyggeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fordi jeg måtte komme - det var skønt! <3

   Slet