tirsdag den 15. august 2017

Ses vi? Kalender på bloggen!


Jeg har lavet en kalender til bloggen. Så kan I følge med i, hvad jeg render rundt og laver, og så håber jeg, at vi ses til et eller andet snart! Udover at være generelt glad for oplevelser og events, så er det at møde nye mennesker på listen over gode ting i mit liv. Du må endelig give lyd, hvis du også deltager i nogle af de samme ting - eller hvis du har tips til andre spændende ting, som jeg bliver nødt til at deltage i.

I kan finde kalenderen ude i sidemenuen eller klikke lige her.

4 kommentarer:

 1. Super fed ide med en kalender.. <3

  SvarSlet
 2. Sikke mange spændende ting du skal i løbet af efteråret :D Jeg skal selv til Bogforum, så jeg håber at vi ses der. Det kunne være hyggeligt <3

  Jeg har selv mange ting i min kalenderen med bloggen, så jeg tænkte på om jeg må gøre kunsten efter - jeg skriver selvfølgelig, hvem der har givet mig idéen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, det gør vi helt sikkert! :D <3

   Det må du gerne - det er nemlig sådan en fin idé :)

   Slet