lørdag den 12. august 2017

Jeg skrev en anmeldelse, da jeg var 10 år...


Jeg fandt ved et tilfælde en anmeldelse, som jeg selv har skrevet, da jeg var omkring 9-10 år. Allerede dengang lå bogblogger-genet vist i mig. Selve anmeldelsen er lidt sød, så jeg tænkte, at jeg gerne ville dele den med jer - i uredigeret form med stavefejl og det hele. 

Det drejer sig om en kort anmeldelse af "Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer" af J. K. Rowling.
______________________________________

Harry Potter og Hemmeligheddernes kammer.

Denne spændene og uforudsigende bog skrevet af : Joanne Katleen Rowling.
Oversat til dansk ved : Hanna Lytzen.
Forlag : Gyldendal
2. udgave, 8. oplag.

Rikke Stavski anmelder :

Efter at Harry har været på en rædselsfuld sommerferie hos sin tante og onkel vender han nu tilbage til Hogwarts. Der sker underlige angreb på skolen. Harry sættes overfor en masse udfordringer. Og Harry prøver nu at opklare et dystert mysterium om et hemmeligt kammer og farlige uhyre. Der luger fare bag en krog og noget tyder på at det ikke bliver et helt almindeligt år på hogwarts.

Det er en god og spændene bog.
Fordi man aldrig kan forudsige hvad der sker.
Men den har nogen dårlige punkter. Jeg synes de snakker for meget og der sker for lidt.
Der sker noget men ikke delvigs nok.
Jeg siger bare hvis jeg skulle give stjerner for denne bog fra 1-5 giver jeg 4 stjerner.
Fordi der mangler en lille smule mere handling. Men ellers er det en fantastisk bog.
Og jeg synes Hermione Granger er for lidt med.

Tak til Rikke Stavski.
______________________________________

Jeg syntes åbenbart ikke, at der skete nok i bogen, og så var jeg umiddelbart kæmpe fan af Hermione Granger... Snakker de virkelig så meget i den bog? Er det ikke sådan semi-normalt? Men hey, jeg har da i det mindste givet stjerner! Way to go, mini-me. I øvrigt meget fint, at jeg takker mig selv for anmeldelsen til sidst - det var da pænt af mig. (Stavski er i øvrigt mit mellemnavn).

Jeg må dog erkende nu, at jeg selvfølgelig synes, der sker meget i bogen, og min rating ramte også 5 stjerner et par år efter. Og så er jeg faktisk større fan af Luna Lovegood nu end af Hermione Granger - selvom hun stadig er ret sej!

14 kommentarer:

 1. "Jeg synes de snakker for meget" :'D :'D

  Ååååh, Rikke, jeg elsker det. Og dig for det.Tak for dagens bedste grin. <3

  SvarSlet
 2. "Jeg siger bare..." hahahah. Fantastisk! Du lyder til Athen været en sjov 10-årigt :-D

  SvarSlet
 3. "Der luger fare bag en krog" Hahaha, hvor er det godt! :D Øv, hvor ville jeg ønske at jeg havde gemt nogle flere af den slags barndomsminder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også, at jeg ville have skrevet "Der lurer fare bag hver en krog", men nå ja xD

   Slet
 4. Ha ha det er genialt, det her! Har du flere?

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre ikke umiddelbart! Men nøj, det ville jeg ønske, at jeg havde...

   Slet
 5. Hvor er det sjovt at se, at du allerede som 10-årig skrev anmeldelser af bøger - bare fordi.
  Jeg er meget begejstret for detaljen med, at du lige takker dig selv, haha! Børn er simpelthen så seje, for de er da fuldstændig ligeglade med jantelov.
  For nylig fandt jeg selv nogle af mine gamle historier og opgaver, og der var godt nok også nogle sjove sætninger og påfund imellem - måske skulle jeg lægge noget af det ud til verden en dag, haha

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ret spøjst! For jeg husker det slet ikke.. :D

   Helt enig. Børn tænker slet ikke på den måde d:

   Åh ja, DEL DEL DEL!

   Slet
 6. Hvor er det bare sjovt. Jeg ved at jeg også selv skrev anmeldelser dengang, men om jeg kan finde dem igen, er ikke sikkert. Det havde ellers været sjovt!

  SvarSlet
 7. Fuck, hvor er det grineren. PISSEFEDT indlæg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha jeg er glad for, at andre også kan få glæde af mini-me! ;)

   Slet