lørdag den 26. august 2017

Buzzador: "Garnier for young women"

Buzzador Garnier for young women
Produkterne er sponsoreret af Buzzador og Garnier.

Jeg er en Buzzador, og jeg medvirker denne gang i en kampagne for Garnier. Jeg har fået muligheden for at teste 9 forskellige produkter fra Garniers sortiment af hår- og hudprodukter til unge kvinder, for derefter at give min ærlige mening om dem. Pakken ankom i juli, og produkterne skriger nærmest sommer på så mange måder - og det var en herlig pakke at modtage. Produkterne er testet over cirka en måned, og jeg bruger fortsat en del af produkterne til daglig.

Buzzador Garnier for young women

Garnier Ambre Solaire Hydrating face protection mist, SPF 50:
Denne solspray med faktor 50 er en perfekt størrelse til at have med i håndtasken, og den virker upåklageligt. Den kan godt føles lidt fedtet, når man lige har sprayet den på, men man lægger ikke mærke til det senere hen. Derudover har den ikke den klassiske duft af solcreme, hvilket er forfriskende. Man kan spraye den udover sin makeup, men da jeg ikke bruger det så ofte, har jeg ikke testet denne virkning.

Garnier SkinActive Micellar Cleansing Gel Wash:
Når jeg fjerner makeup bruger jeg ofte renseservietter, men denne her kan også bruges. Den fjerner resterne fint, og giver en blød fornemmelse bagefter - det eneste minus er dog, at den skal vaskes af, hvilket jeg ikke er så stor fan af (hvilket også er derfor jeg bruger renseservietter - de skal bare smides ud efter brug).

Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water:
Af rensevand skifter jeg ofte mellem to brands, hvor Garnier faktisk er det ene af dem. Jeg har dog kun prøvet deres rensevand til normal hud, men da jeg egentlig har en anelse sensitiv hud, så var det interessant at prøve denne. Jeg synes den fungerede rigtig godt, og den renser i dybden - og jeg foretrækker helt klart den her frem for deres toner.

Buzzador Garnier for young women

Garnier PureActive Sensitive Toner:
Som jeg nævnte ved rensevandet, så foretrækker jeg dét fremfor denne toner. Jeg har ikke helt luret, hvad den specifikke forskel på de to rent faktisk er. De skal begge rense og give fugt - og der fungerer rensevandet altså fint for mig.

Garnier PureActive Sensitive Wash:
Jeg har længe manglet noget at vaske mit ansigt med, når jeg er i bad. Denne sæbe passer til hudtypen sensitiv, og den har simpelthen været så god for min hud. Når jeg stiger ud af badet, så kan jeg allerede mærke en forskel, inden jeg putter creme i ansigtet. Jeg er fan!

Garnier PureActive Sensitive Moisturizer:
Den her fungerer rigtig godt, efter man har brugt rensevandet. Dog kan det svie lidt, når man har puttet det i ansigtet, men derefter føles det, som om den strammer huden op samtidig med at blødgøre den. Jeg bruger normalt creme fra runde glas, så det var lidt spøjst at skulle bruge denne beholder - men det handler vel bare om tilvænning.

Buzzador Garnier for young women

Garnier Fructis Shampoo + Conditioner + Mask, Goodbye Damage:
Da jeg var på ferie i Italien havde min mor købt shampoo og balsam til mig - som tilfældigvis var disse - så jeg prøvede allerede produktet, inden jeg modtog en pakke fra Buzzador. Ens hår bliver så træt af salt- og klorvand, men disse gjorde underværker for mit hår nede i varmen. Det blev så blødt, og mit hår duftede virkelig af sommer - sådan en skøn duft! Jeg fortsatte med at bruge dem, da jeg kom hjem, hvor jeg også fik afprøvet masken, der formår at gøre håret endnu blødere. Jeg er positivt overrasket over disse produkter i hvert fald!

Buzzador Garnier for young women

Alt i alt synes jeg, at det var en rigtig god pakke med nogle skønne produkter. Det er kun 2 produkter ud af 9, som jeg ikke brød mig om - resten fungerede egentlig godt med min hudtype, og hårprodukterne blev jeg som sagt positivt overrasket over. Det har været sjovt at teste og mærke forskellen på de forskellige produkter over tid. Mange af produkterne er anbefalelsesværdige!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar