mandag den 17. juli 2017

Vinderen af giveaway - "Bogpakker fra LOVEBOOKS"


Mange tak for de fine lykønskninger på min fødselsdag! Det var en fornøjelse at se så mange deltagere i konkurrencen, og jeg ville ønske, at I alle sammen kunne få en lækker bogpakke hver. Dog er der kun tre heldige personer, der hver især modtager en bogpakke med skøn sommerlæsning...

Vinderne blev fundet ved simpel lodtrækning, hvorefter jeg tjekkede op på, om man overholdte de simple regler i konkurrencen. Det er mig en fornøjelse at nævne de tre vindere:

Bogpakke 1: Sophie Amalie
Bogpakke 2: Camilla B
Bogpakke 3: Julie R

Jeg har kontaktet vinderne på mail. Jeg håber at I får de bedste læseoplevelser og nyder sommeren. Tusind tak til alle der deltog - jeg håber, at I fortsat vil følge med her på bloggen - og der kommer nok snart en giveaway igen!

Denne giveaway var sponsoreret af Lovebooks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar