lørdag den 1. juli 2017

Juni var.. fantastisk og fyldt med fejring


Juni var virkelig en fantastisk måned. På sin vis fløj den afsted, og på en eller anden måde føltes den også bare uendelig lang. Jeg fik afleveret de sidste eksamener på bacheloren, og venter nu spændt på det sidste resultat. Gennem nåleøjet fløj jeg, og til september starter jeg på kandidaten i International Virksomhedskommunikation - og jeg glæder mig SÅ meget. Noget helt andet er, at Mads og jeg er blevet ZOO venner, da vi nu har årskort! Woohu. Derudover har måneden budt på fejringer af mange slags - især af mig selv og min fødselsdag.


I starten af måneden havde min lillebror Nikolaj fødselsdag, så ham fejrede vi på bedste vis med boller, lagkage, kagemand, fødselsdagssang og spisning på en kinesisk restaurant om aftenen (hans eget valg selvfølgelig). Det var dejligt at bruge en weekend sammen med familien, og på den måde få en lille pause fra eksamensskrivningen. Jeg hapsede også opskriften på både boller og kagemand, da jeg skulle bruge det senere på måneden...


Jeg fik også tid til at hygge med søde Jeanette imellem alt eksamensskriveriet, og vi var et smut forbi Café Skt. Anne, der for nyligt er åbnet her i Odense. Det hele var økologisk, og maden var rigtig lækker. Vi så også hinanden et par gange efterfølgende, men slet ikke nok - så jeg ser frem til at se hende igen, når jeg vender hjem fra ferie.


Som nævnt tidligere så havde jeg hapset opskriften på lækre boller og vandbakkelseskagemand - jeg skulle nemlig holde (børne)fødselsdag for bogklubspigerne! Det hele var med temaet "Børnefødselsdag", så der var boller, kagedame, balloner, slik, cookies med smarties og marmelader i miniformat. Jeg havde simpelthen den bedste dag, og selvom det var en tidlig fejring (cirka to uger før den rigtige dato), så fik pigerne det til at føles som den rigtige dag. Jeg er så taknemmelig for, at de piger er i mit liv.


Men fejring af ting og sager stoppede ikke der! Min kæreste, Mads, blev nemlig færdiguddannet som Civilingeniør i Energiteknologi, og jeg er simpelthen så stolt af ham! Han havde skrevet sit speciale med en kammerat, og de klarede det virkelig så godt begge to. Vi fejrede ham også med familien, og jeg tror også, at han havde en rigtig skøn dag. Så hvis I kender nogen, der mangler en nyuddannet sej fyr i deres virksomhed, så må I endelig sige til!


Juni havde stadig mange ting at fejre - blandt andet udgivelsen af anden bog i serien "Ravnenes Hvisken" af Malene Sølvsten. I den anledning var jeg inviteret til forfatterarrangement i København, og det var virkelig så skønt at se Malene igen, samt hygge med forlagsfolk og andre bloggere.

Eftersom det var et formiddagsevent, så havde jeg lokket Mads med til København, og vi brugte resten af dagen på at være rigtige turister i en af mine yndlingsbyer. Vi var blandt andet på kanalrundfart, som jeg ikke har været i mange år! Jeg sendte i den anledning et virtuelt postkort her på bloggen - som jeg håber, at I vil læse. Jeg tænker, at det er et initiativ, jeg vil bruge mere, når muligheden byder sig.


Det blev også tid til lidt festivalhygge for mit vedkommende, da jeg var så heldig at blive inviteret med til Tinderbox om torsdagen af selveste borgmesteren. Jeg fik VIP-adgang, og jeg følte mig faktisk også en anelse very important. Derudover havde Mads og jeg en fantastisk dag, og vi sugede det hele til os - stemningen, musikken, maden og en masse øl. En sådan dag i Tusindårsskoven ser jeg allerede frem til igen næste år - også selvom min krop var så smadret dagen efter.


Og så kom dagen endelig - det blev min rigtige fødselsdag den 25. juni. Jeg har det egentlig fint nok med at være fyldt 24 (23 ser så æstetisk træls ud, synes jeg). Til morgenmad var der friske rundstykker med lækkert pålæg og det fineste gavebord! Mads forkælede mig, og jeg havde sådan en god dag. Vi så "Alt eller Intet" i biografen, spiste lækker sushi til aftensmad, spillede brætspil hos Papas Papbar, og sluttede dagen af med at se "Vaiana". Dagen før havde jeg besøg af min far, bonusmor og tre søskende, hvor vi havde den dejligste dag i Odense Zoo (på trods af regnen), og sluttede af med skøn mad på Mammas efterfulgt af en is hos Paradis.

Husk at I også stadig kan nå at deltage i min giveaway om bogpakker fra Lovebooks.

Juli bliver for alvor ferie. Den 3. juli tager Mads og jeg ned til min mor, bonusfar og lillebror i Italien (hvor min søster også kommer), og der bliver vi så, og nyder solen indtil den 12. juli. Jeg skal slappe af, jeg skal bade, jeg skal læse, og jeg skal spise SÅ meget is. Vi regner med at tage en enkelt dag i Venedig, da vores campingplads ligger forholdsvis tæt på (så forvent gerne et virtuelt postort på et eller andet tidspunkt). Derudover er planen vist også, at vi skal med Mads' forældre i sommerhus i Skagen på et tidspunkt, og så har jeg nogle løse aftaler, som jeg ser frem til. Bare juli giver mig afslapning, sol og vin - så er jeg ret tilfreds.

8 kommentarer:

 1. Juni lyder da også som absolut fantastisk! ♥

  Italien og Skagen er også to skønne steder at holde sommerferie. Vi skal selv til Frankrig, og jeg glæææder mig til sol og varme!


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var den virkelig også! :D

   Åh, rigtig god ferie til jer <3

   Slet
 2. Hvor var det hyggelig læsning og fine billeder! Blev helt i godt humør. ;) Og et (stort) forsinket tillykke! <3

  Kh. Rebeccca / Hjernestorm

  SvarSlet
 3. Åh, det ser bare så hyggeligt og festligt ud det hele!
  - A

  SvarSlet
 4. Det lyder som en rigtig god måned, og håber alle eksaminer gik godt :) Håber din juli bliver lige så god :D Jeg skal en uge i sommerhus i slutningen af juli, det bliver så lækkert :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - håber også at du nyder ferien! :D God tur i sommerhus til dig.

   Slet