fredag den 7. juli 2017

10 bogbilleder jeg er stolt af


Jeg tager en del billeder til bloggen, og det har jeg også gjort i et par år nu. Derfor kunne det være ret sjovt at vise jer, hvilke billeder jeg selv er virkelig stolt af. Det er ikke altid, at man kan blive helt tilfreds med de billeder, man tager eller får taget, men de her billeder er jeg altså blevet ret glad for. Billederne er i uvilkårlig rækkefølge. Min anmeldelse af bøgerne kan læses ved at klikke på hver enkelt bogs titel. Nogle af bøgerne er modtaget som gave fra forlaget eller som anmeldereksemplar, men dette er udspecificeret for hver enkelt bog i anmeldelsen.


Dette billede er taget til min anmeldelse af "Som sendt fra himlen" (Losing it #2) af Cora Carmack. Det er et forsøg på en genskabelse af forsiden, og jeg synes virkelig, at det blev rigtig godt! Forfatteren og forlaget repostede også billedet på de sociale medier.


Dette billede er taget til min anmeldelse af "Ravnenes Hvisken" (Ravnenes Hvisken #1) af Malene Sølvsten. Jeg ville gerne fange bogens lidt dystre stemning, og fandt faktisk et passende sted ude i haven. Forfatteren og forlaget repostede også billedet på de sociale medier.


Dette billede er taget til min anmeldelse af "Sandsnogens bid" (Krøniken om Morika #1) af Sidsel Sander Mittet. Her ville jeg også gerne fange bogens stemning, og jeg synes derudover at nedfaldne æbler passede ret godt til selve titlen. En form for slange i paradisets have.Dette billede er taget til min anmeldelse af "Release" af Patrick Ness. Mads og jeg prøvede at genskabe forsiden på en lidt improviseret måde - og jeg er faktisk virkelig glad og stolt af resultatet. Jeg synes, at billedet er blevet så godt.


Dette billede er taget til min anmeldelse af "Fantastiske skabninger og hvor de findes" af J. K. Rowling. Her forestiller jeg mig, at jeg er et magisk væsen i dens naturlige omgivelser. Altså matcher det derfor bogen - og hvis jeg skal være helt ærlig, så ser jeg da også lidt sød ud på det her billede.


Dette billede er taget til min anmeldelse af "Skyggernes bog" (Dæmonherskerens Arving #1) af H. W. Klaris. Det her billede passer bare så godt til bogens stemning og hele temaet om hekse. Jeg er virkelig glad for det, også selvom det er lidt mørkt.


Dette billede er taget til min anmeldelse af "Ti små åndedrag" af K. A. Tucker. Blomsterne passer bare virkelig godt til forsiden, og lyset er bare perfekt. Det giver mig de vildeste forårsfornemmelser. Forfatteren og forlaget repostede også billedet på de sociale medier.


Dette billede er taget til min anmeldelse af "21 måder at dø" af Sarah Engell. Endnu en gang forsøgte jeg at genskabe forsiden, og det er jeg virkelig glad for, at jeg gjorde - jeg er vild med resultatet!


Dette billede er taget til min anmeldelse af "Sorg er et væsen med fjer" af Max Porter. Der er en fin krage på forsiden, og jeg ville så gerne have en krage i baggrunden - og det lykkedes faktisk! Forlaget repostede også billedet på de sociale medier.


Dette billede er taget til min anmeldelse af "Måske en dag" af Colleen Hoover. Solens lys var bare lige, som det skulle være, og jeg bliver helt varm indeni af at se på det her billede. Det emmer af romantiske undertoner, og det passer bare så godt til bogen.

6 kommentarer:

 1. S Å fine billeder <3

  SvarSlet
 2. Så skønne og meget smukke billeder ❤️

  SvarSlet
 3. Ddet er nogle skønne billeder! Og elsker måden du prøver at være lidt kreativ med omgivelserne også :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg SÅ glad for, at du synes Thea! Mange tak :D

   Slet