lørdag den 3. juni 2017

Skal vi læse sammen i juni? #DetEnderMedOs


I juni afholder Lovebooks (som er en del af Lindhardt&Ringhof) en read-along, hvor bogen "Det ender med os" af Colleen Hoover bliver læst sammen med andre læseglade mennesker i hele Danmark. Man kan følge andres læsning og dele sine egne læseoplevelser via hashtagget #DetEnderMedOs - det kan være et stemningsbillede af bogen, et yndlingscitat eller noget helt tredje, så længe du bare deler din læsning, og nyder at være med. 
 
Jeg har set frem til denne udgivelse SÅ længe, og jeg er faktisk allerede godt i gang med at læse den. Jeg håber selvfølgelig også, at nogle af jer søde læsere, er friske på at deltage. Der er altid noget hyggeligt ved at vide, at der er andre, der er igang med at læse den samme bog som en selv. Hvis du har lyst til at læse mere om denne read-along, så kan du klikke forbi Lovebooks på Facebook.

Bogen udkom på dansk den 30. maj, og dagen efter var startskuddet for denne read-along, der foregår i hele juni. Som noget helt nyt vil der denne gang være en livestream til at slutte det hele af med. Det kommer til at foregå på forlagets facebookside, hvor de vil sidde og besvare spørgsmål, og diskutere bogen med læserne. Sæt kryds i din kalender allerede nu - det sker den 3. juli klokken 14!

Hvis du endnu ikke har fået købt bogen, så kan du få et lille sneak-peak og læse det første kapitel helt gratis lige her. Jeg ønsker alle deltagere en rigtig god læselyst! Mine forventninger til bogen er skyhøje, da jeg har virkelig nydt at læse de to andre oversatte bøger af samme forfatter: "Forbandede Kærlighed" og "Måske en dag". Skal du læse med?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar