onsdag den 21. juni 2017

Postkort fra København (Danmark)


(17-06-2017)
Kære dig,
Jeg sender hermed et postkort fra København, Danmark. Solen har strålet hele dagen, og det har været en rigtig sommerdag. Mads og jeg tog en éndagstur herhen, hvilket var en skøn idé! Vi har slentret op og ned ad Strøget, været i den evigt fine Politikens Boghal, og selvfølgelig den obligatoriske tur i Disney Store. 

Derudover har vi været på kanalrundfart, hvilket Mads åbenbart aldrig har prøvet, og det var sådan en fin tur! Jeg har sejlet den tur mange gange som barn, men det er mange år siden sidst, jeg var med. Vi sejlede forbi mange seværdigheder, hvor de mest interessante var Christiansborg, Nyhavn, Operahuset, Papirøen, Den lille Havfrue, Amalienborg samt Christianhavns kanal. Vi tog den 'sene' tur om aftenen, og det var simpelthen helt perfekt - hverken for varmt eller for koldt, og der var stadig masser af sol. 

Efter vi var sejlet forbi Papirøen, som rummer Copenhagen Street Food, besluttede vi os ret hurtigt for, at vi skulle derhen til fods og spise aftensmad. Det var intet mindre end helt fantastisk - stemningen, omgivelserne, vejret, maden - det hele! Desværre lukker stedet efter sommeren, så hvis du har mulighed for at besøge det inden da, så kan det helt klart anbefales.

Det sværeste var nærmest at beslutte, hvad vi skulle have at spise. Der var så mange boder, og uanset om man var til dansk, kinesisk, koreansk, japansk, amerikansk eller italiensk, så var der noget for enhver smag. Vi endte dog begge to med at prøve en burger med pulled duck, som virkelig smagte lækkert! Derudover fik vi fritter, der var friturestegt i andefedt, og det kunne smages - de var så gode. Til sidst nød vi en kold drink hver, mens vi så solen forsvinde bag bygningerne. Mads fik en ananas mojito og jeg fik en jordbær mojito.

København er sådan en dejlig by, og jeg har også boet der en del år, mens jeg voksede op. Jeg elsker virkelig byen af hele mit hjerte, og jeg glæder mig sådan til at skulle derhen igen.

Jeg håber at du har det godt, og jeg ville ønske at du kunne være her. Vi ses snart.

Kram fra Rikke

(Rådhuspladsen)
 (Politikens boghal)
 (Strøget)
 (Kanalrundfart)
 (Nyhavn)
(Operahuset)
 (Den lille Havfrue)
 (Christianhavns kanal)
(Papirøen - Copenhagen Street Food)
 (Pulled duck burger og friturestegte andefritter)
 (Jordbær og ananas mojito)

2 kommentarer:

 1. Jeg elsker Ideen om indlæg som Postkort og er noget jeg har set hos andre blogger, og tænker jeg selv vil prøve. ELsker dine fotos og håber at se flere postkort fra dig, og jeg skal helt sikkert selv besøge Politikens Boghal. Kender du andre små butikker/steder i KBH, som vi bogelsker skal besøge?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Camilla! Jeg håber også på at lave flere af dem :D
   Jeg skal til Venedig her i sommerferien, så regner med at lave et derfra også ;)

   Der er også Fantask, Faraos cigarer - og deres Arnold Busck på Købmagergade er altså også rigtig god :D

   Slet