mandag den 5. juni 2017

Min ønskeliste til fødselsdag (2017)


Det er ved at være sommer, og det betyder også, at min fødselsdag ligger lige rundt om hjørnet (den 25. juni). I den anledning tænkte jeg, at det kunne være meget hyggeligt at dele mine ønsker med jer. Det er også lidt finurligt, hvor meget den her ønskeliste siger om mig - den passer ret godt til min personlighed, synes jeg selv.

Rikkes Ønskeliste:
1. Mumikruset "Sommer Teater". Jeg samler på søde mumikrus, og dette krus er limited edition for denne sommer (2017). Derudover er kruset bare virkelig fint, og jeg er vild med farvekombinationerne!

2. Collectable Quidditch Set. Jeg er en stor Harry Potter-fan (hvis det skulle komme bag på nogen), og jeg har længe kigget efter denne miniature udgave af redskaberne til Quidditch.

3. Pink Ice Cream Cone sko fra Toms. Jeg har i flere år kigget lidt efter skoene af mærket 'Toms', men jeg har endnu ikke ejet et par. Dog er jeg blevet helt forelsket i disse - med isvafler på! Perfekt til sommeren.

4. World By Biehl (sølv). Denne halskæde er simpelthen så fin og simpel, og eftersom jeg lider af den største wanderlust, og elsker at rejse rundt, så ville den passe godt til mig.

5. Instax Mini 9 (limegrøn). Flere af mine veninder ejer et af de fantastiske polaroid-kameraer, og efter at have set, hvor smarte de egentlig er, så har jeg længe sukket efter et selv. Der er netop udgivet en ny kollektion, hvor man kan få det i farven limegrøn, der er min yndlingsfarve - så nu kom den endelig officielt på ønskelisten!

6. Fantastiske Skabninger og Hvor De Findes DVD, Jeg knuselskede filmen, da jeg så den i biografen, og jeg glæder mig sådan til at se den igen, og igen, og igen... Jeg har trods alt en fullsize papfigur af Newt Scamander stående i min stue.

7. Monster (Syv minutter over midnat) DVD. Den knuste mit hjerte i biografen, men der blev alligevel holdt et par tårer tilbage pga. offentligheden - så jeg vil gerne se den selv, og give mit hjerte lov til at blive knust helt denne gang.

8. Vaiana DVD. Jeg elsker virkelig Disney-film, og dette er ingen undtagelse! Den er SÅ god, og eftersom jeg har gået og sunget med på sangene siden februar, så bliver jeg nødt til at gense filmen snart igen.

9. Billet til Grøn (Grøn koncert). Jeg skal desværre ikke på nogen festivaller i år, men det kunne være så hyggeligt at tage til Grøn med nogle veninder. Derfor ønsker jeg mig en billet! (Derudover bestiller jeg også lige sol med få skyer, iskolde øl og god stemning).

10. Harry Potter and the Philosopher's Stone af J. K. Rowling 20th Anniversary Hufflepuff edition. Som tidligere nævnt, så er jeg kæmpe fan, og denne jubilæumsudgave fås i kollegie-farverne - så den bliver jeg bare nødt til at eje i Hufflepuff-udgaven, da det er mit kollegium.

11. Hogwarts Library Box. Jeg ejer egentlig nogle andre udgaver af disse bøger (både på dansk og engelsk), men denne nye udgave er simpelthen SÅ smuk. Jeg vil virkelig gerne have den stående på reolen med alle mine andre Harry Potter-relaterede bøger.


Har du nogle gode bud på andre ting til ønskelisten?

4 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle fine ønsker :D Jeg håber at du får en fantastisk dag, og at dine gaver er fra ønskelisten.

  Jeg har selv fødselsdag i Juli, men da jeg skal i udlandet til august øsnker jeg mig kun penge til sommertøj og ferien. Så den er ikke lige så spændende som din. Dog har jeg også længe kigget på Instax Mini, da det kunne være super hyggeligt at have et.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Marie! :D Det håber jeg også.

   Jeg håber også at du får en god fødselsdag - en tur til udlandet lyder også dejligt ;)

   Slet
 2. Åh, hvor hyggeligt du deler dine ønsker med os. Og hvor er det altså nogle fine ting, der står på listen. Jeg håber virkelig på, du ender med at få en god del af dine ønsker opfyldt :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at du synes! :D
   Mange tak søde <3

   Slet