torsdag den 1. juni 2017

Maj var.. solskinsrig og fin


Maj var virkelig fyldt med masser af solskin og dejlige dage. Der har været en del aftener, hvor det har været muligt at grille, og på trods af eksamenstanker og lignende, så har maj faktisk været en fin måned. Der er sket lidt flere gode ting, end jeg havde forventet, men det er jo kun en glædelig overraskelse. Jeg har virkelig kunne mærke en blomstrende kærlighed til Odense i denne måned, og jeg har en fornemmelse af, at den kun bliver forstærket her i løbet af sommeren..


Jeg startede maj ud med at fejre den allerbedste Mai! Hun fyldte 30, og i den anledning havde hendes kæreste arrangeret et lille surpriseparty for hende - så vi overraskede hende hen på eftermiddagen, og hun blev så glad. Vi var i det skønneste selskab, mens vi fik lækker sushi og skøn hvidvin, og pludselig var det blevet sen aften på den første mandag i måneden. Jeg håber sådan, at hun havde en dejlig dag - for det var skønt at være med i hvert fald!


Derudover blev jeg så forkælet af Gyldendal i maj med hele to overraskelsespakker! Den første indeholdte en længe ventet ungdomsbog, og den anden indeholdte en bog, jeg faktisk ikke anede eksisterede. Jeg er utroligt taknemmelig for begge pakker, der virkelig bare var enormt gennemførte og fine. Jeg har faktisk også anmeldt førstnævnte bog allerede lige her.


Mads og jeg var ude at spise på Burger Anarchy, for at fejre at jeg har fået et job! Jeg er blevet redaktør på studentermagasinet RUST på SDU med start til august. Det er dog kun 10 timer om måneden, så jeg leder stadig videre efter noget mere arbejde. I forbindelse med vores spisning fik jeg også indviet min nye indlægsserie her på bloggen "Magiske Odense" - som jeg håber, at I vil tage godt imod!


I maj blev der afholdt den allerførste Bloggerbar her i Odense på Privaten, som jeg var så heldig at blive inviteret med til. Det var simpelthen den hyggeligste eftermiddag, og jeg fik sat ansigter på så mange gode og dygtigere bloggere her fra byen og omegn. Vi fik drinks og lækker tapas, og jeg glæder mig allerede til næste gang!


På en lun søndag i maj var jeg på den hyggeligste picnic i Munke Mose med min bogklub. Det var en forsmag på de varme sommerdage, og vi havde læst en perfekt bog til den anledning - "Amy & Roger's Epic Detour" af Morgan Matson. Det blev min første 5-stjernede anmeldelse i år, og jeg bliver så glad, når jeg tænker på bogen.


Sidst i maj tog Mads og jeg til Fredericia. Vi skulle holde (meget) forsinket fødselsdag for ham med hans familie, og vi endte faktisk med at blive der en forlænget weekend i hans forældres hus. Det var lige i den periode med sol og 24+ grader hver dag, så vi grillede, nød solen, gik lange ture, fik is på havnen, var til marked under broen, var i biografen for at se den nye "Pirates of Caribbean - Salazar's Revenge", og var på årets første strandtur (og jeg tog selvfølgelig årets første svømmetur i vandet). Det har virkelig været et par skønne dage, og det føltes virkelig som en slags mini-ferie, på trods af at jeg har haft eksamenstanker i hovedet.

Juni bliver den længe ventede sommermåned. Udover eksamensopgaver, så skal jeg til generalforsamling hos ODEON, holde en tidlig fødselsdagsfest for bogklubspigerne, fejre at Mads bliver færdiguddannet kandidat (Civilingeniør i energiteknologi), til forfatterarrangement med Malene Sølvsten, og så selvfølgelig nyde min egen fødselsdag den 25. juni. Jeg glæder mig til lune dage og sommerferie i sigte.

4 kommentarer:

 1. Odense er virkelig også et dejligt sted.. :D

  Det ser ud til at ha været en skøn måned og jeg håber sådan at vi kan ses lidt mere i den nye måned.. Savner dig smukke..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det virkelig! :)

   Savner også dig mus <3

   Slet
 2. Sikke en dejlig måned. Håber, at juni bliver ligeså god for dig og held og lykke med eksamen :D

  SvarSlet