torsdag den 29. juni 2017

Link-kærlighed: Juni 2017


Jeg læser en del blogs, og hver måned vil jeg dele nogle af mine yndlingsindlæg fra andre bloggere. Bemærk at dette dog kun er et udpluk af mange gode indlæg. Det kan være fordi de var ekstra interessante, hyggelige, nyskabende, tankevækkende eller blot fordi de fortjener at blive delt - share the love.

- Der var lidt forlags- og bogbloggerknas i starten af måneden, og Malene skrev et virkelig fint indlæg om vores værdier, og at vi gerne vil behandles ordentligt - også selvom vi gør det hele frivilligt.

- Iben har lavet en masse anbefalinger af bøger til mænd, og det var ret spændende at læse, hvad en bibliotekar ville foreslå i dette tilfælde.

- Hvis der er noget, jeg virkelig elsker, så er det avokado. Jeanette har formået at lave sit eget avokado træ, og jeg er SÅ misundelig!

- Jeg elsker at finde inspiration til nye apps, og Camilla har lavet en rigtig god oversigt over apps til Instagram. Personligt hentede jeg selv Følgere+ efter at have læst hendes indlæg - og den er god!

- I anledning af Sankt Hans, så blev der udgivet et rigtig godt indlæg af Rosa, der handlede om 5 favorit hekse som i hvert fald ikke skulle brændes på bålet.

- Rebecca skrev det fineste indlæg om at finde ro i larmen, som jeg virkelig kunne relatere meget til. Især i forhold til FOMO: "The Fear of Missing Out".

- Nogle mennesker har en Book Bucket List, og Simone har også lavet en på sin blog. Jeg er vild med konceptet, og kunne godt tænke mig at lave en selv en dag...

- Igen i år kører Kirstine et fedt initiativ, der hedder Summer of Reading Women, hvor det handler om at læse bøger af kvindelige forfattere. Vær endelig med under hashtagget #SummerofWomen2017.

- Jeg er ret glad for te, men jeg virkelig også glad for iste! Derfor var det virkelig fint med en opskrift på iste hos Christina. Det må jeg altså prøve en varm sommerdag.

- Mit københavnerhjerte blev så glad af at læse Miriams indlæg om hendes kærlighed til byen. Jeg savner virkelig at bo der. Den by er altså noget helt særligt.

4 kommentarer:

 1. Tusind tak for dit link-love, søde du! <3

  SvarSlet
 2. Skønt indlæg og mange tak fordi du sender link kærlighed til mig. Er helt sikker på at du også kan lave et avokado træ.. <3

  Håber du får en skøn weekend..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde - du er så skøn! <3 Kram.

   Slet