søndag den 18. juni 2017

Forfatterarrangement med Malene Sølvsten

Malene Sølvsten Forlaget Carlsen

Bog to i den hæsblæsende serie "Ravnenes Hvisken" af Malene Sølvsten udkommer her den 21. juni (læs min anmeldelse af den første bog her). I den anledning var jeg inviteret til et forfatterarrangement af Forlaget Carlsen sammen med et par andre bloggere og instagrammere. Så lørdag den 17. juni begav jeg mig til København med forventningsfuld glæde i maven. Jeg elskede virkelig den første bog, og efter at have interviewet Malene her i Odense, så var jeg bare blevet endnu mere spændt på at få fingrene i den næste bog.

Vi var inviteret til lækker brunch sammen med forfatteren og hendes redaktør Sara Ejersbo Frederiksen. Udover at spise og hygge, så fik vi et indblik i processen mellem redaktør og forfatter, samt de mange redigeringsfaser, og det faktum at man måske er nødt til at "kill your darlings" for helhedens skyld. Derudover åbnede Malene også op for nørdeposen, og indviede os i en masse nørdede detaljer, som hun har researchet for at kunne skrive bestemte ting i sin bog. Alle ting er gennemtænkte og har en logisk tænkning bag, og det var simpelthen så fascinerende at høre om. Til sidst var der tid til signeringer af bogen, samt de flotte plakater og bogmærker, som Mette Breth har designet.

Det var sådan et herligt arrangement, og jeg nyder virkelig at være i samme selskab som Malene, da hun virkelig er sådan et skønt og inspirerende menneske. Det var også rigtig interessant at få en snak med Sara, om det med at være redaktør, og jeg forlod arrangementet med et stort smil på læben, en mulepose med "Ravnenes Hvisken 2", samt Nicola Yoons "Solen er også en stjerne". Jeg glæder mig så meget til at læse begge bøger - men det bliver selvfølgelig Malenes bog, jeg flyver igennem først.

Malene Sølvsten Forlaget Carlsen
Malene Sølvsten Forlaget Carlsen
Malene Sølvsten Forlaget Carlsen
Malene Sølvsten Forlaget Carlsen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar