onsdag den 31. maj 2017

Link-kærlighed: Maj 2017


Jeg læser en del blogs, og hver måned vil jeg dele nogle af mine yndlingsindlæg fra andre bloggere. Bemærk at dette dog kun er et udpluk af mange gode indlæg. Det kan være fordi de var ekstra interessante, hyggelige, nyskabende, tankevækkende eller blot fordi de fortjener at blive delt - share the love.

- Jeg er begyndt at se serien "The Handmaid's Tale" (efter at have læst bogen), og Miriam har virkelig skrevet den fineste anbefaling af den - jeg er helt enig med hende!

- Der findes nogle ret seje kvinder i blogland, og Jeanette er en af dem. Hun tager ud og rejser alene her til sommer, og det er simpelthen så beundringsværdigt. Jeg glæder mig sådan til at følge hendes tur.

- Det er snart sommer, og jeg skal helt sikkert prøve Anjas opskrift på pink sangria! Jeg har for nyligt fundet hendes blog om vin, og jeg er kæmpe fan.

- Kathrine har skrevet et rigtig interessant indlæg, der handler om at shame læsere på forskellige måder. Det giver stof til eftertanke, og det er nogle vigtige observationer.

- "Åndeløs" af Brittainy C. Cherry er blevet anmeldt mange steder efter dens udgivelse, men det var Nikolines anmeldelse, der overbeviste mig om, at jeg skal læse den på et tidspunkt.

- Paramore har udgivet et nyt album "After Laughter" - og det tager noget tid at vende sig til. Jeg bliver dog mere og mere fan, og Kristine har også skrevet en rigtig god anmeldelse af deres album.

- Simone har startet en ny kategori på sin blog, der handler om fastfood på en sundere måde. Jeg glæder mig ufatteligt meget til at afprøve opskriften på sprøde ovnfritter og chilimayo!

- Jeg er vild med anbefalinger af spisesteder i Odense, og Maria har besøgt Cafe Fleuri, der virkelig lyder helt eventyrlig og autentisk. Det sted ser jeg frem til at besøge.

- I forlængelse af dette, så har Christina også lige besøgt den nyåbnede Cafe Skt. Anne, og nu lokker hun med at nævne avokado mix med porcheret æg eller røget laks. MUMS.

- Jeanett har skrevet om at prioritere alenetid som mor, og det er sådan et fint indlæg. Selvom man ikke er mor, så skal man også huske at prioritere alenetid, hvis man har brug for det.

2 kommentarer: