mandag den 1. maj 2017

Link-kærlighed: April 2017


Jeg læser en del blogs, og hver måned vil jeg dele nogle af mine yndlingsindlæg fra andre bloggere. Bemærk at dette dog kun er et udpluk af mange gode indlæg. Det kan være fordi de var ekstra interessante, hyggelige, nyskabende, tankevækkende eller blot fordi de fortjener at blive delt - share the love.

- Sidsel har lavet et indlæg med 3 gode råd til bogbloggere (og hvorfor hun ikke selv følger dem), som jeg synes var rigtig interessant, og det kan varmt anbefales! Det er meget relevant, hvis du lige har startet din egen bogblog op eller overvejer at gøre det.

- Jeg får ofte lyst til de samme slags kager - drømmekage, mazarintærte, banankage (you name it) - men efter at have læst Marias opskrift på blåbærmuffins med hvid chokolade, så bliver jeg simpelthen nødt til at bage dem snart!

- Der var et virkelig lærerigt indlæg hos Sofie, der handlede om bogens liv, og i dette indlæg mere specifikt om illustratoren, og hvordan en bogforside bliver til. Det var et slags interview med Mette Breth, som jeg personligt er stor fan af!

- "Døde Piger Lyver ikke // 13 Reaons Why" var meget omtalt alle steder på nettet i april. Personligt var jeg enormt glad for serien (og bogen), og Sille har skrevet en helt fantastisk anmeldelse af serien fra Netflix, som jeg synes, at alle bør læse.

- Noget andet, der virkelig satte en masse tanker i gang, var Kirstines indlæg om drømmebiblioteket. Efter at have læst det, har det rumsteret rundt i mine tanker længe, og jeg skal vist snart rydde op i mine bogreoler... igen.

- Jeg tror aldrig nogensinde, at jeg har været oppe at køre over make-up på samme måde, som jeg går amok over bogforsider - men Anne-Mette har lavet kollegierne fra Harry Potter som make-up looks, og jeg er FAN! Jeg elsker det.

- I forlængelse af Læs for Livets fantastiske initiativ, så har Simone skrevet et virkelig fint indlæg om, hvordan man skiller sig af med bøger.

- Det her indlæg fra Kristine har jeg ventet på i hele 2017. Kollektiv hjernevask vol. 2! Hun tager udgangspunkt i musiklisten top 50 på Spotify, og har skrevet et indlæg om det, der som altid er hylende morsomt og rummer alt for meget tragisk sandhed om musikken, vi åbenbart lytter til.

- Kathrine får en ny lille anmelder til sin blog (og i sit liv), og det var simpelthen skrevet på fineste vis. Stort tillykke!

- I lørdags var det blevet tid til det halvårlige read-a-thon, hvor mennesker over hele verden sætter 24 timer af til at læse og være fælles om det. Da jeg ikke selv kunne deltage, så var det en fornøjelse at læse løbende opdateringer fra så mange skønne bloggere - blandt andet Malene, Regitze og Nikoline - og også ret sjovt at læse dette spøjse modsvar fra Gitte, der heller ikke kunne være med denne gang.

12 kommentarer:

 1. De der blåbærmuffins lyder vildt lækre!
  Tak for de fine links. Nu har jeg lidt nyt læsestof :F

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Dem må jeg snart prøve! :D

   Det var skam så lidt.

   Slet
 2. Hjertelig tak for at dele de gode links - jeg elsker disse indlæg fra dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg virkelig glad for - mange tak <3

   Slet
 3. Tak for de pæne ord, det er så sødt af dig. Og dejligt med links til spændende blogge jeg ikke kendte :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for, at du synes om det! :D

   Slet
 4. Hvor er du sød :D Tak for link og er glad for at mine looks falder i så god jord hos dig. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var skam så lidt - du er så dygtig jo! <3

   Slet
 5. JEG ELSKER DE HER INDLÆG!

  Tænker altid "Shit, jeg er gået glip af meget", men så er det jo godt, at vi har dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. YAY! Det er jeg glad for :D

   Haha ja præcis - så kan jeg lige opsummere det vigtigste! ;)

   Slet
 6. Jubii, elsker linklove - må lige tjekke det der HP gøgl ud straks :D

  - A

  SvarSlet