lørdag den 13. maj 2017

Bogpakke: Overraskelsespost fra Gyldendal UNG

Patrick Ness Release
Patrick Ness Release
Bogen, kruset og uret er venligst sponsoreret af Gyldendal UNG.

Jeg har set frem til den nyeste udgivelse af Patrick Ness, lige siden jeg mødte ham til Bogforum, og hørte ham fortælle om sine tanker bag bogen. I det nye år blev forsiden afsløret, og jeg gispede nærmest over, hvor fin den var blevet, og hvor godt den passer sammen med hans andre bøger på dansk. Da vi kom tættere på udgivelsesdatoen havde en del bogbloggere smuglæst den, og de havde alle sammen (næsten) rost den til skyerne. Jeg glædede mig bare endnu mere til at få fat i mit eget eksemplar og påbegynde min læsning...

Det var derfor den mest fantastiske bogpakke, der kom ind ad min dør for et par dage siden. Den ultimative bogelskers pakke! Det indebar selvfølgelig den føromtalte udgivelse med titlen "Release" af Patrick Ness. Derudover er der det fineste grønne krus (min yndlingsfarve!) med et citat fra bogen, som jeg virkelig glæder mig til at tage i brug. Og ikke nok med det - så var der også det sejeste vægur, jeg længe har set! Jeg har allerede skiftet mit IKEA-ur ud, og Release-uret pryder mit køkken så fint. Jeg er en lykkelig lille bogorm nu - af hjertet tak.

"Nogle gange er verdens ende en ny begyndelse. Det er lørdag, det er sommer, og selvom Adam Thorn endnu ikke ved det selv, så vil alt i hans liv snart falde fra hinanden. Hans forhold til familien, vennerne og kærligheden vil ændre sig. Han vil ændre sig. Måske - og kun måske - vil han finde vejen til et nyt liv ved at give slip på det gamle. Men tiden er ved at løbe ud, for et andet sted i byen er en fortabt sjæl steget op fra søen. Og hvis ikke hun finder fred, før solen står op, vil det være enden på alting."

Patrick Ness Release
Patrick Ness Release

4 kommentarer:

 1. Jeg er grøn af misundelse! Jeg elsker det krus, det er bare så fedt!
  Jeg skal også have fingre i bogen, men må lige se hvornår økonomien er til det :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæhæ GRØN! ;) Det er virkelig så nice, ja!

   Bogen er rigtig god - der kommer også snart en anmeldelse på bloggen :D

   Slet
 2. Koppens citat er jo det fedeste i verden. For søren, hvor er jeg misundelig på den kop! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha det er ret sejt, ja! Den er virkelig også fin :D

   Slet