onsdag den 24. maj 2017

Bogpakke: Overraskelsespost fra Gyldendal

Helligdag af Graham Swift
Helligdag af Graham Swift
Bogen og parfumen er venligst sponsoreret af Gyldendal.

En lidt grå torsdag i maj, der skulle stå på tøjvask og en masse andre praktiske ting, blev hurtigt meget bedre, da en overraskelsespakke dukkede op. Jeg havde absolut ingen anelse om, hvad det kunne være, men indpakningen så simpelthen så fin ud. Det blev derfor meget hurtigt besluttet, at jeg skulle filme en unboxing-video af pakken, som du kan se på Facebook lige her.

Det viste sig at være en ny udgivelse med titlen "Helligdag" af Graham Swift, der skulle være en romance. Den var pakket ind i papir påtrykt med et stempel af voks med hjerter på, og lagt i den fineste kasse, der lå et fint brev til Jane (som er hovedpersonen i bogen), og så var der også en rigtig sød parfume, der virkelig dufter så skønt. Det er sådan en gennemført pakke, og jeg er så glad for den - mange tak!

"Det er den 30. marts. Midfaste søndag. Helligdag. Hvad skal den forældreløse tjenestepige Jane Fairchild få tiden til at gå med, når hun ikke har nogen mor at besøge? Hvordan vil hendes fremtid, der præges af begivenhederne på denne uforglemmelige dag, komme til at udforme sig?"

Helligdag af Graham Swift

4 kommentarer:

 1. Det er simpelthen sådan en fin pakke! Jeg ved ikke helt, om jeg får læst bogen (det der med at den er historisk skræmmer mig lidt - også selvom den er super kort), men pakken i sig selv var bare så gennemført, at jeg blev virkelig glad, da selv jeg modtog den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har heller aldrig hørt om bogen før, men pakken vækkede virkelig min opmærksomhed! :D

   Slet
 2. Så dejligt med skønne bogpakker - det gør bare en dag hundrede gange bedre :0) Jeg elsker bare bogpost <3

  SvarSlet