lørdag den 27. maj 2017

Bogklub #11 - "Amy & Roger's Epic Detour" af Morgan Matson

Amy & Roger's Epic Detour af Morgan Matson bogklub
Amy & Roger's Epic Detour af Morgan Matson bogklub
Amy & Roger's Epic Detour af Morgan Matson bogklub

Jeg er, som tidligere nævnt, medlem af en bogklub. Det er med de sødeste piger - Anne, Mai, Rikke og Nikoline, der også alle sammen er bloggere. Denne gang mødtes vi den 21. maj, hvor vi havde planlagt en lækker picnic i Munke Mose her i Odense. Det indebar en masse lækker frugt, frisk jordbærkage og snacks, samt lidt forskellige fristende og sommerlige drikkevarer. Vi skulle snakke om månedens bog, der denne gang blev "Amy & Roger's Epic Detour" af Morgan Matson (læs min anmeldelse her).

Vi var alle ret enige om, at det var en sød og sommeragtig bog. Den var hurtigt læst og det var en tilpas længde for selve historien. Personligt er det en af de bedste bøger, jeg har læst i år, samt min første 5-stjernede anmeldelse i år. Jeg knuselskede den virkelig, og hvis jeg havde haft en bil, penge og tiden, så var jeg nok taget på en stor roadtrip lige nu...

Det er endnu ikke sikkert, hvorvidt bogklubben går på sommerferie nu, eller om vi skal mødes og læse en bog til næste måned. Derfor har vi heller ikke besluttet os for en specifik bog endnu. Måske har I et godt foreslag?

Husk at I kan følge lidt med i vores bogklub på vores hashtag #bedstebogklub på de sociale medier.

2 kommentarer:

  1. Det kunne faktisk være ret sjovt at lade andre bestemme vores næste bog.

    SvarSlet