lørdag den 20. maj 2017

Bloggerbar på Privaten i Odense

Odensebloggers Privaten Odense Bloggerbar
Odensebloggers Privaten Odense Bloggerbar

Der er en del skønne bloggere i Odense og generelt på Fyn, og hvis du ikke kender til os, så kan du følge med i "Fynske Bloggere" (Facebook) eller "Odensebloggers" (Instagram). Det er en fornøjelse at vide, at man er en del af et lille slags fællesskab. Bloggerne Jeanett, Christina og Jeanette havde længe overvejet at lave en fredagsbar for os bloggere imellem for at styrke netværket, og nu lykkedes det. Jeg fik derfor en fin invitation om at dukke op på Privaten fredag den 19. maj - og det var med sommerfugle i maven, at jeg tog afsted!

Odensebloggers Privaten Odense Bloggerbar

Jeg har fulgt mange af bloggerne længe, men nogle af dem er jeg også først begyndt at følge for nyligt - men jeg kendte derfor et par ansigter fra diverse blogs og de sociale medier. Det er altid nervepirrende at skulle møde folk for første gang, men jeg elsker det også, og det endte med at være en virkelig skøn eftermiddag! Det var så rart at se folk i virkeligheden, og få stiftet et par nye bekendtskaber - vi er overraskende nok ret mange passionerede bloggere på denne ø.

Odensebloggers Privaten Odense Bloggerbar
Odensebloggers Privaten Odense Bloggerbar

Privaten havde, udover at ligge et hyggeligt lokale til lejligheden, sørget for at der var et par gratis drinks til os i to timer, mens der også blev serveret en lækker omgang tapas lavet af fynske råvarer. Vi blev forkælet med følgende drinks:

Honey & Spice: Gin, hyldeblomstlikør, honningsirup, citronsaft og basilikum.
Cucumber Delight: Vodka, vaniljesirup, limesaft, agurk og litchijuice.
Rhubarb Margarita: Tequila, friskpresset Pink Grape, limesaft, rabarbersirup og orange bitters.

Odensebloggers Privaten Odense Bloggerbar
Odensebloggers Privaten Odense Bloggerbar

Den første drink modtog vi kort efter ankomsten, og det var "Honey & Spice", som kan ses på billedet. Den var meget frisk med en sødmefyldt eftersmag af hyldeblomst og honning. På en varm solskinsdag som denne, var det lige præcis dét, jeg havde brug for. Jeg tror umiddelbart også, at det var den drink, jeg bedst kunne lide af dem alle.

Odensebloggers Privaten Odense Bloggerbar
Odensebloggers Privaten Odense Bloggerbar

Efter den første drink, så blev det tid til lækker tapas, hvor der var 4 forskellige slags varianter - og som tidligere nævnt lavet af fynske råvarer. De kan ses på billedet sammen med den anden drink vi fik som hed "Cucumber Delight". Denne drink var også frisk og god, dog med en stærk eftersmag af agurk. Den var blandt favoritten hos mange, men jeg foretrækker stadig den første.

Odensebloggers Privaten Odense Bloggerbar

Den sidste drink var "Rhubarb Margarita", som var meget mere syrlig end de to andre, og så havde den også en mere frugtagtig smag. Den var jeg også ret stor fan af, men magaritaer i alle afskygninger plejer også bare at være en sikker vinder! Generelt er der også kun få drinks, som jeg ikke bryder mig om - så jeg nød virkelig de drinks, vi fik.

Jeg hyggede mig virkelig, og jeg er så glad og taknemmelig for at have været med. Det var så fedt at snakke med ligesindede om ens passion omkring blogs og billeder. Tusind tak for en dejlig dag til arrangørerne og alle bloggerne!

Har du lyst til at lære dem bedre at kende? 
Så kan du finde deltagerne lige her på deres blogs:


Privaten ligger på Jernbanegade 3, 1. sal, 5000 Odense C.
Læs mere om deres drinks, åbningstider og lignende på deres hjemmeside lige her.

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Jeg håber det var nogle velsmagende drinks!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også! Jeg elsker at møde andre bloggere :D
   Og det var nogle dejlige og sommervenlige drinks.

   Slet
 2. Ej hvor er det en god ide! Jeg ville ønske, at der var noget lignende, der hvor jeg bor :)

  www.moderngirl.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er virkelig også stor fan! Og sådan noget burde der være alle steder :D

   Slet