onsdag den 3. maj 2017

April var.. fuld af skønne ting og meget blæst


April var virkelig skøn - man skulle næsten ikke tro, at det kunne blive bedre efter en god marts, men jeg har lavet så mange skønne ting i den her måned. Foråret har rigtig vist sit ansigt i form af solskin, fine blomster og træer, der springer ud overalt, men der har samtidig også været dage med rigtig meget blæst. Jeg er dog ikke blæst helt væk endnu, og nu begynder jeg faktisk at se frem til varme sommerdage - selvom det måske lige er det lidt tidligt nok endnu...


Mads og jeg laver ofte ting sammen med hans roomie Jonas og kæresten Sofie. Vi var blandt andet ude at spise i starten af måneden på Salinaz, hvor vi derefter tog på en brætspilscafé, der hedder Papas Papbar, og så sluttede vi af med et spil pool på Sharks. Det var en skøn aften, og allerede dér startede april rigtig godt. For at det ikke skal være løgn, så har vi også haft årets første grillaften på en solskinsdag tidligt i april. Det blev en anelse køligt senere på aften, men maden og selskabet var rigtig godt - så man bemærkede det næsten ikke.


Jeg tog 'hjem' til Sønderjylland i min påskeferie, hvor jeg var fra tirsdag til mandag. Udover at bruge tid med familien, så var det dejligt endelig at se min søde søster igen, og vi var også på en lækker cafétur på en af de caféer, jeg savner allermest efter at være flyttet væk. Jeg fik også endelig set Malene og Sandra igen til en hyggelig aften med lækker aftensmad, brætspil, alkohol og en masse snak. Mads kom også forbi i påsken og var der et par dage, og vi var på running sushi sammen med min søster og min lillebror. En helt igennem vidunderlig påske - og første gang jeg var 'hjemme' siden sidste år - så det var meget tiltrængt.


Weekenden efter var jeg et helt nyt sted - jeg var nemlig i Skagen for første gang! Mads' forældre har et sommerhus der, og i anledning af hans fødselsdag den 21. april, var vi taget med derop. Vi fik set gågaden, flagbakken og den tilsandede kirke (der er meget kendt i Skagen!). Derudover fejrede vi Mads' fødselsdag ved at spise på en restaurant der hed Kokkenes - som varmt kan anbefales, hvis man er i nærheden af Skagen. Det var en dejlig weekend, om end det blæste en del og var lidt køligt. Jeg har derudover aldrig været så nordpå i Danmark før!


Det blev også tid til det månedlige bogklubmøde, hvor vi denne gang var trådt lidt ud af vores komfortzone, og havde læst "I Love Dick" af Chris Kraus. Det skal altså lige siges, at bogen handler om en fyr, der hedder Dick... og ikke alt muligt andet, haha. Næste gang bliver det lidt mere sommerligt, og jeg glæder mig allerede.

Det nederste billede er venligst lånt af søde Kristine.

Jeg sluttede april af med at være enormt kulturel. Jeg var i teateret for at se verdenspremieren på "Så længe mit hjerte slår", som der også snart kommer en anmeldelse af her på bloggen. Jeg kan dog nævne, at det er en sjov og hyggelig musical, der omfavner gamle danske sange. Et par dage efter var jeg så til koncert i ODEON med Melanie C (tidligere Spice Girls-pige), hvilket var en overraskende positiv oplevelse, da jeg ikke havde forventet så meget.

Maj står meget i universitetets tegn med fremlæggelser, eksamensforberedelse og eksamener. Derudover har jeg et par løse aftaler, men det meste af måneden bliver nok med fokus på de førnævnte eksamener. Dog håber jeg på godt vejr, så man kan nyde en dejlig gåtur efter en hel dag med eksamenslæsning. Jeg skal selvfølgelig også se min bogklub igen, hvilket nok er månedens højdepunkt, og så skal jeg også drikke lidt vin med nogle søde piger. Så maj bliver nok ikke så begivenhedsrig som marts og april, men det er et skridt tættere på sommer.

8 kommentarer:

 1. Jeg har også læst en "I love Dick" og en dag jeg sidder på Odense Banegård og venter på en veninde læser jeg lidt i den i mens. Da hun kommer, ser hun bogen, og siger meget lavt "Hvad er det dog du sidder og læser?" - hun troede vist også den handlende om noget andet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja præcis - folk tror virkelig, at det er noget helt andet. Jeg havde den også med i toget en dag... Jeg havde ikke lige overvejet, at folk måske ville kigge en ekstra gang eller to ;)

   Slet
 2. Dejlig måned for dig!
  Jeg har været i Skagen én gang i mit liv og det var med min folkeskole, så kan ærlig talt ikke huske så meget af turen :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt vildt dejlig, ja :D

   Ahh hvor spøjst! Så var der nok ikke noget forunderligt, siden du ikke kan huske så meget ;)

   Slet
 3. Det er altså nogle hyggelige månedlige opsamlinger du er begyndt at lave :D

  Og jeg har faktisk også kun været på Skagen én gang... Med min folkeskoleklasse xD

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg virkelig glad for, at du synes! :D

   Haha det er åbenbart en ting så? xD

   Slet
 4. Hvor er det rart at høre, du har haft sådan en skøn måned! Jeg håber, maj bliver mindst lige så god, selvom du ikke har helt så mange planer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde! Jeg håber også at maj bliver god for dig <3

   Slet