tirsdag den 25. april 2017

Tilfældig Tirsdag #15 - League of Legends (LOL)


"Tilfældig Tirsdag" er et tiltag på bloggen, som er netop det; tilfældig og så på en tirsdag. Dets indhold vil variere fra gang til gang i form af anbefalinger (f.eks. bloggere, youtubere, instagrammere), tips, skriverier, digte, citater og meget andet. Et lille indblik i et eller andet tilfældigt.

Denne gang bliver det et lidt nørdet indlæg fra min side. Jeg er nemlig blevet helt bidt af computerspillet "League of Legends", som mange af jer sikkert har hørt om - måske som forkortelsen LOL. Jeg har egentlig tidligere spillet en del computerspil - MapleStory, World of Warcraft, Dota 2 og Heroes of the Storm. Fælles for alle spillene er, at når jeg først er kommet i gang med at spille, så bliver jeg en anelse afhængig...

Det er dog et par år siden, at jeg sidst har spillet noget, men så valgte min kæreste at introducere mig for League of Legends... og en, to, tre - så var jeg hooked. Det minder egentlig ret meget om Dota 2 og Heroes of the Storm, men på andre punkter er det selvfølgelig anderledes.

Til dem af jer, som måske ved lidt mere om spillet, kan jeg fortælle, at jeg primært spiller support-roller (i hvert fald i min verden). Jeg er ret glad for Ashe, Soraka og Lulu. Det er dog en fordel, at kunne spille lidt forskellige karakterer, alt efter hvem man ender i gruppe med. Jeg foretrækker derudover at spille i bot-lane (men top er også okay).

Ashe var den allerførste karakter, jeg spillede, og jeg blev hurtig meget glad for hende. Hun er en bueskytte, og kan derfor stå langt væk fra modstanderne og angribe - hvilket jeg virkelig foretrækker. Jeg skal ikke tæt på... 

Soraka var den næste karakter, jeg prøvede. Hun er healer, og hendes job er egentlig mest at heale sine holdkammerater. Jeg er dog blevet ret godt med hendes angrebs-skill, så jeg kan såre mine modstandere og selv få lidt liv fra dem.

Lulu spillede jeg herefter, og jeg blev helt forelsket i hende. Hun er en lille slags heks, der har en fe-lignende ting, der også kæmper mod modstanderne, og man er derfor aldrig helt alene. Hun er helt klart min favorit lige for tiden, og jeg har endelig fået købt hende i spillet, så jeg altid kan spille hende.

 
Er der nogle af jer, der spiller (eller har spillet) League of Legends - eller andre computerspil?

20 kommentarer:

 1. Kudos til Mads! ;)

  Ville sige spil med mig, men er (endnu) håbløs til det XD men nørde det, det vil jeg i hvert fald godt være med til. ^_^

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh vi skal da helt klart spille sammen så! :D YAS.

   Slet
 2. Computerspil er fantastiske og jeg har selv tidligere spillet LOL, men det er et par år siden nu.. Man bliver bare så hurtig afhængig af de spil og tiden forsvinder.. ha ha..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig - og ja, man bliver simpelthen så bidt af det ;) haha <3

   Slet
 3. Jeg gamer selv en del :D
  Har dog aldrig fået prøvet LOL - er måske også lidt bange for at blive afhængig af det xD

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh, hvad spiller du så? :D

   Slet
  2. Generelt er jeg tosset med Open World spil :)
   Men hvis jeg skal nævne noget lidt mere konkret, er det bl.a. Skyrim, Assassins Creed, Heroes of Might and Magic, Killing Floor, Shadow of Mordor, The Last Guardian and the list goes on and on! xD

   Slet
  3. Haha du er en af de sødeste nørder, jeg kender ;)
   Jeg har slet ikke prøvet nogle af de spil du nævner - er der et bestemt, du kan anbefale?

   Slet
  4. Nu sætter du mig i en svær position xD
   For det kommer også lidt an på hvad man mest er til.

   Tror jeg vil sigeeeeh... Assassins Creed II (+ Brotherhood og Revelations). Fængende historie og ret fedt gameplay :)
   Samtidig er det rimelig nemt at gå til ^^

   Slet
  5. Haha ja, det tænker jeg gerne. Lidt ala spørgsmålet "Kan du anbefale mig en bog" til bogelskere? xD

   Uhh, det skriver jeg mig lige bag øret! Mange tak :D

   Slet
 4. Åh, jeg vidste slet ikke du spillede computerspil, søde Rikke. Og sikke da nogle fantastiske nogen du har spillet. Jeg har altid selv undgået WoW, fordi jeg VIDSTE at jeg ville blive afhængig og jeg følte bare slet ikke jeg havde tid til det. Men nu føler jeg lidt at jeg er gået en glip af en hel masse. :´0D

  SvarSlet
  Svar
  1. WoW er ellers et af de bedste spil! Du burde prøve det en dag ;) (når du har tid, haha).

   Slet
 5. Sig til hvis du får lyst til at spille. Kunne være hyggeligt at spille med andre kvinder.. vi kunne sikkert lave et awesome bot-tea ;)

  mvh

  Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne da være vildt hyggeligt! Hvad hedder du derinde? :D

   Slet
 6. Temo var jeg ret glad for når jeg spillede support. Han kan mange sjove ting og elsker at ligge svampe alle steder :D Selvom det dog er lang tid siden jeg har spillet LOL.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har endnu ikke prøvet at spille Temo! Men det virker til at folk har sådan et love/hate-relationship til ham ;)

   Slet
 7. Jeg har selv spillet WoW, fordi min bror spillede det. Men så snart jeg var afhængig af andre spilleres hjælp for at færdiggøre quests osv., så gad jeg ikke mere, haha. Jeg kan bedst lige RPGs og spil, hvor jeg kan spille alene. Har spillet en del Skyrim, Dragon Age, og Fable. Og så ELSKER jeg spil, hvor jeg skal bygge ting, som i Stardew Valley og Banished.

  Jeg kan huske jeg engang overvejede at spille Starcraft, og sagde det til min bror, så jeg kunne låne hans pc. Han sagde "Det må du gerne, men du skal ikke spille LOL. De er nogle idioter", haha. Der var vildt meget drama dengang spillet lige kom ud, fordi folk var super lede mod andre i spillet, og de var nødt til at introducere nye regler, for at folk opførte sig ordentligt. Åh, internettet! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha jeg tror aldrig, at jeg nåede så langt måske? Men jeg havde så også Malene at spille med, så måske lagde jeg bare ikke mærke til, at vi var afhængige af hinanden ;)

   Haha jeg tror også at folk i LOL stadig er idioter - min kæreste siger i hvert fald, at det er kendetegnet som et af de mest 'toxic' communities i computerverdenen.. d: suk!

   Slet
 8. Jeg spillede faktisk selv en lille smule WoW, da jeg var 13-14 år, fordi min mors kæreste introducerede mig for det. Men jeg kunne aldrig rigtig forene mig med tanken om at være "gamer", og jeg var slet ikke fan af, hvor tidsrøvende det var, selvom jeg godt forstår the appeal.

  LoL har jeg senere fået et virkelig dårligt indtryk af. Jeg har aldrig selv spillet det, men som 19-20-årig, flyttede jeg sammen med min daværende kæreste, som spillede det meget. Og LoL blev bare begyndelsen på enden af vores forhold. Han blev så afhængig af det og planlagde hele sin dag omkring det, at vores forhold til sidst gik helt i stykker. Jeg kunne jo selvfølgelig se efterfølgende, at spillet ikke var den direkte årsag, men at det handlede om, at LoL blev hans tilflugtssted for at undgå at deale med de virkelige problemer. Men jeg er alligevel blevet helt allergisk over for fyre, der spiller den mindste smule computer-/konsolspil nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dengang jeg spillede WoW, var det virkelig også tidsrøvende, og jeg brugte meget af min tid på det - så jeg kan sagtens forstå dig :D

   Åhh av. Ja, det er ikke en god kombi, så jeg forstår godt, hvorfor du undgår det nu - selvom det jo også er lidt ærgerligt. Det er jo ikke alle fyre, der ikke kan styre deres spilleri :/

   Slet