onsdag den 5. april 2017

"Ti små åndedrag" - K. A. Tucker

Ti små åndedrag af K. A. Tucker
Ti små åndedrag af K. A. Tucker
Ti små åndedrag af K. A. Tucker
Original titel: Ten Tiny Breaths - Forfatter: K. A. Tucker - Forlag: Lovebooks - Sidetal: 366
Anmeldereksemplar fra Lovebooks.


"Kaceys liv ligger i ruiner. Hendes forældre, kæreste og bedste ven er fire år tidligere blevet dræbt i et biluheld, og i dag hjemsøger minderne fra ulykken hende stadig. Fast besluttet på at lægge fortiden bag sig flygter Kacey fra Michigan til Miama for at starte på en frisk. I begyndelsen kæmper hun for at få tingene til at hænge sammen, men hun kan klare alt - bortset fra Trent, hendes mystiske nabo i nr 1D. Siden ulykken har Kacey holdt kærligheden på afstand, men den kemi, hun oplever med den sexede Trent, er ikke til at komme udenom. Og Trent er opsat på at finde en vej til hendes forskansede hjerte. Selv hvis det indebærer, at han må afsløre en hemmelighed, som risikerer at knuse dem begge."

Det jeg rigtig godt kan lide ved New-Adult genren (udover det væsentlige), er at man bare kan flyve igennem dem, ligesom man kan med en god film. Den her bog var lige dét, jeg havde brug for, lige nu. Vi følger Kacey, der er en lidt atypisk hovedperson - hun er rå, hun finder sig ikke i noget, og så er hun en anelse aggressiv på grund af sine undertrykte følelser. Det var interessant at følge hendes historie, da hun på mange måder er SÅ forskellig fra mig, men alligevel har vi nogle få fælles træk.

Jeg må indrømme, at jeg ikke helt faldt for Trent som person, men derimod for Kacey og Trent sammen. Derudover er bipersonerne i bogen - Livia, Storm, Mia, Ben og Dan - virkelig herlige mennesker, og jeg ville ikke have noget imod at have dem i mit liv. Selvom forholdet mellem Kacey og Trent har deres turbulenser, så er Kaceys venner der for hende, også selvom hun måske ikke altid fortjener det. Det er sgu rigtige venner.

""Vores fortid er ikke dem, vi er. Jeg er mig, og du er dig, og det er dem, vi skal være," minder Livie mig om." - citat side 33.

Jeg nød at læse bogen, der var en rutsjebanetur gennem Kaceys indre, men jeg savnede lidt mere kærlighed. Den var ikke helt sukkersød nok til mig, tror jeg, selvom jeg også godt kan lide de mere intime scener. Den kan dog stadig varmt anbefales - især hvis du også forelskede dig i "Forbandede Kærlighed" af Colleen Hoover.

4 kommentarer:

 1. Hvor fedt at du nød bogen Rikke! Den har været på min radar siden den udkom på engelsk, men jeg har ikke taget mig sammen endnu. Det kan dog være at du skubber mig i den rigtige retning nu, hvem ved?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg da - jeg er glad for at have læst den i hvert fald :D

   Slet
 2. Jeg har også bogen stående, og jeg er meget spændt på at læse den. Især fordi meningerne om den er meget blandet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er virkelig blandede meninger, ja :o

   Slet