mandag den 3. april 2017

Marts var.. god, men alt for hurtigt overstået


Marts var en rigtig god måned! Der skete så mange vidunderlige ting, foråret viste endelig sit ansigt, og jeg har virkelig nydt den her måned. Samtidig var den dog også alt for hurtigt overstået... Før jeg fik set mig omkring, så var vi i slutningen af måneden, og jeg følte kun lige, at vi havde vendt kalenderbladet. Jeg har oplevet så mange skønne ting i den her måned, så dette indlæg indeholder kun nogle af lyspunkterne.

Begge billeder er venligst lånt af søde Kristine.

Måneden startede ud med et biblioteksarrangement her i Odense, som var "Odense Læser præsenterer #bogsnak om YA". Det foregik på Dalum Bibliotek med 3 andre søde bogbloggere (den sidste var desværre syg). Det var en hyggelig eftermiddag, og jeg anbefalede tre fantastiske bøger. "Jeg henter solen ned" af Jandy Nelson, "Wonder" af R. J. Palacio og "Hvis jeg var din pige" af Meredith Russo. Skønne ungdomsbøger, og hvis du endnu ikke har læst dem, så kan de varmt anbefales!

Begge billeder er venligst lånt af søde Kristine.

Derudover havde jeg den store fornøjelse at interviewe Malene Sølvsten (der har skrevet "Ravnenes Hvisken") på ungdomshuset her i Odense, og det gik simpelthen så godt. Hun er altid så sød og rar, og der var et nysgerrigt publikum, så det var en rigtig dejlig eftermiddag. Jeg har også planer om at udgive interviewet i et indlæg, så snart jeg har fået det transskriberet - så det kan I godt glæde jer til!


Jeg mødtes endnu en gang med min skønne bogklub, hvor vi var taget hjem til Nikoline, der bor i Roskilde. Vi havde slået mødet sammen med fødselsdagsfejring af hende, og så kunne vi samtidig også se, hvor hun var flyttet hen med sin kæreste. Det var sådan en hyggelig aften, hvor vi spiste lækker mad, fjollede rundt og dansede, tog billeder og sang med på en masse sange. Jeg glæder mig sådan til at se dem igen!


Derudover har jeg egentlig været lidt i en kæreste-boble det meste af måneden, og brugt meget af min tid sammen med Mads. På dagen, hvor vi officielt blev kærester, fik jeg fine roser, hvorefter vi prøvede en vildt lækker sushi restaurant her i Odense, som ingen af os endnu havde været på. For at slutte aftenen af på den bedste vis, så var vi i biografen og se "Skønheden og Udyret", som var helt igennem skøn og smuk!

Jeg så også "Logan" i biografen med Kristine. Selvom jeg hverken har set nogle af X-men eller Wolverine filmene, så synes jeg, at den var virkelig god! Den var dog en anelse blodig, da de har fjernet en del censur (fortalte kloge Kristine mig), hvilket jeg normalt ikke er så meget til - men i den her film hørte det nærmest til den barske historie om Logan, der er blevet en anelse gammel og bitter.


Noget af det, jeg havde glædet mig allermest til i den her måned, var turen til Hamborg med de sødeste piger - Rikke og Annemette - da vi skulle se Ed Sheeran live i Barclaycard Arena. Vi havde lejet en bil, og skulle derfor køre derned selv. Det var simpelthen den skønneste tur - vi var også så heldige med vejret - og stemningen var i top. Derudover var det virkelig den mest fantastiske koncert. Ed Sheeran er simpelthen SÅ dygtig, og jeg vil gemme hele den dag i mit hjerte. Jeg fik også købt en 'divide tour'-tshirt, som jeg lidt bor i for tiden...

April byder på en masse luft i kalenderen, hvilket er rart nok. Men jeg skal i hvert fald se bogklubben igen, og så skal jeg også til julefrokost med Arnold Busck Odense City, da jeg var ansat som juleassistance hos dem i december. Derudover skal jeg vurdere, om jeg tager 'hjem' til Sønderjylland i påsken eller om der sker andre ting, der kræver min opmærksomhed. Uanset hvad, så er foråret her endelig - og sol, lidt varme og forårsagtige dage? Det vil jeg gerne have masser af!
 

8 kommentarer:

 1. Det lyder som om du havde den bedste måned.
  Jeg glæder mig også sådan til at se dig og de andre læseklubskvinder igen. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg virkelig også!
   Jeg glæder mig sådan <3

   Slet
 2. Det lyder, som en dejlig måned <3

  SvarSlet
 3. Sikke dog en rar måned - det er et virkelig skønt billede af dig og din kæreste :) Jeg har faktisk ikke læst nogle af de bøger, som du anbefalede på biblioteket, men skriver dem ned med det samme :) Jeg krydser fingre for, at april bliver ligeså rar som marts lyder til at have været :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Virkelig en dejlig måned - og åh mange tak Ann-Kristine!
   Glæd dig til dem, de er simpelthen så godt :D håber også at din april bliver dejlig.

   Slet
 4. Sikke mange skønne arrangementer! Håber at april bliver lige så god!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde Sidsel - Håber også at din april bliver skøn!

   Slet