fredag den 28. april 2017

Bogklub #10 - "I Love Dick" af Chris Kraus


Jeg er, som tidligere nævnt, medlem af en bogklub. Det er med de sødeste piger - Anne, Mai, Rikke og Nikoline, der også alle sammen er bloggere. Denne gang mødtes vi hjemme hos Mai den 23. april, hvor hun havde sørget for lækre snacks, frisk jordbærtærte og fine flødeboller. Vi skulle snakke om månedens bog, der denne gang blev "I Love Dick" af Chris Kraus (læs min anmeldelse her) - Gyldendal var så flinke, og sendte mig et anmeldereksemplar af bogen.

Der var desværre ikke nogen af os, som var synderligt begejstrede for bogen. De fleste af os syntes nærmere, at alt udenomssnakken omkring den havde større relevans og interesse end selve historien. Personligt savnede jeg noget mere plot, og jeg var ikke den eneste med det synspunkt. Vi var også flere, der havde forventet en humoristisk fortælling, på baggrund af titlen, men det var desværre ikke det, vi fik.

Til næste gang skal vi læse "Amy & Roger's Epic Detour" af Morgan Matson, der forhåbentlig er en skøn og sommerlig bog om roadtrip og venskab - det er i hvert fald dét, jeg lidt forventer af den. Jeg har hørt mange rosende ord om hendes bøger, og denne bog er mit første bekendtskab med hende. Jeg er ret så spændt!

Husk at I kan følge lidt med i vores bogklub på vores hashtag #bedstebogklub på de sociale medier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar