lørdag den 22. april 2017

Anbefaling: Samlet udgave af Nattens Sanger

Nattens Sanger af Christina Bonde
Nattens Sanger af Christina Bonde
Gave fra forfatteren og Forlaget Mellemgaard.

En af de første serier, som jeg anmeldte på bloggen, var "Nattens Sanger" af Christina Bonde. Serien består af bøgerne "Besat", "Skæbne" og "Følelse". Jeg åd serien råt, og jeg elskede så mange af elementer i Bondes fortælling om Victoria. Jeg var egentlig kørt lidt død i alle vampyrfortællingerne efter Twilight, men denne serie gav mig blod på tanden igen. Man får penslet de fineste billeder, og Bonde udnytter virkelig det danske sprog på bedste vis. Jeg husker, at jeg var helt rundt på gulvet over, at det var en dansk forfatter, som havde skrevet denne serie - og at vi godt kunne være stolte af hende! I forbindelse med mine anmeldelser af bøgerne, så lavede jeg også et interview med hende dengang tilbage i 2014, som kan læses lige her.

Nu er serien så blevet genudgivet her den 17. marts i den fineste hardback, der er en samlet udgave af bøgerne. Jeg har fået den store ære at være citeret på bagsiden, hvilket jeg er utroligt rørt og glad for, og jeg var derudover også så heldig at få tilsendt bogen som gave. Jeg kan varmt anbefale at læse denne interessante trilogi, da historien er så spændende og Bonde skriver så godt.

Man kan følge forfatteren Christina Bonde på Facebook og Instagram, men også følge selve serien på Facebook.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar