torsdag den 13. april 2017

Anbefaling: Paperblanks Collection 2017

Paperblanks CulturePlus
Paperblanks CulturePlus
Gave fra CulturePlus.

Jeg har tidligere anbefalet de smukke notesbøger fra Paperblanks, og jeg har været så heldig at modtage et par af notesbøgerne fra den nyeste kollektion - Paperblanks Collection 2017. De er simpelthen så fine og forårsagtige, at jeg blev nødt til at dele dem med jer. Detaljeniveauet er så fantastisk.

Personligt er jeg helt tosset med mønsteret på den store notesbog, samt den lille blomstrede notesbog. De to andre har et lidt egyptisk design (ifølge min hjerne i hvert fald), men de er stadig utroligt fine. Man kan få de blomstrede med forskellige slags blomster - alt efter, hvilke man synes er pænest - og de andre notesbøger kan selvfølgelig også fås i andre farver og størrelser.

Notesbøgerne fra Paperblanks forhandles lige pt. i 95% af Bog&Idé-butikkerne i Danmark, og i København sælges de derudover også i Stelling og Faraos Cigarer. De sælger dem også her i Odense i Studenterboghandlen på SDU, samt hos Kjærs Bøger. Det er CulturePlus, som er den danske repræsentant for Paperblanks, og de har en side på Facebook lige her og kan følges på Instagram lige her.

13 kommentarer:

 1. De er for evigt fine. Jeg har faktisk slet ikke set deres nye kollektion endnu 😱

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er de nemlig - jeg har savlet lidt over dem i Kjærs Bøger her i Odense ;)

   Slet
 2. De er bare så fantastisk smukke! Siger hele tiden til mig selv, at jeg må styrer mig, for ikke at købe mig fattig i deres notesbøger :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja præcis! De er jo også vildt pæne og detaljerede :o man falder jo helt for dem!

   Slet
 3. Kæft, den store dér er flot! *indsæt stor fed hjerteøjnesmiley her* <3
  Jeg tror nok lige, at min næste bullet-journal skal være fra paperblanks!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg savler virkelig også bare over den!
   Rigtig god idé <3

   Slet
 4. Holy crap, hvor er de lækre. Er særligt vildt med den blomstrede. Jeg tror slet ikke, jeg ville nænne at bruge dem, jo. Og det kommer altså fra en kvinde, som skriver og streger i sine almindelige bøger på daglig basis! :D

  http://litcomprime.com

  SvarSlet
  Svar
  1. De er ret så flotte ja - jeg ved virkelig heller ikke, hvilke skriblerier, der fortjener at komme i dem! :o

   Slet
  2. Jeg tænker bare, at jeg ville blive nødt til at være alt for koncentreret for at skrive pænt, hver gang de skulle bruges, til at pointen med at have en notesbog måske ville gå lidt af :D PÅ den anden side, føler jeg bare, at jeg MÅ have dem!

   Slet
  3. Haha åh gud ja.. Jeg skriver simpelthen så hæsligt, at det havde jeg ikke engang overvejet xD

   Slet
  4. Hahaha, sikke nogle first world problems, vi dealer med! xD

   Slet