fredag den 31. marts 2017

Link-kærlighed: Marts 2017


Jeg læser en del blogs, og hver måned vil jeg dele nogle af mine yndlingsindlæg fra andre bloggere. Bemærk at dette dog kun er et udpluk af mange gode indlæg. Det kan være fordi de var ekstra interessante, hyggelige, nyskabende, tankevækkende eller blot fordi de fortjener at blive delt - share the love.

- I januars udgave af link-kærlighed, nævnte jeg Camillas læseprojekt om at læse andres yndlingsbøger, og nu har hun læst den bog, som jeg anbefalede hende! Godt nok elskede hun den ikke ligeså højt, men jo flere der læser den, jo gladere bliver jeg. Det er nemlig en af mine yndlingsbøger.

- Jeg var rigtig glad for Kathrines anmeldelse af "Et Rige af Torne og Roser" af Sarah J. Maas, der også er en af mine yndlingsbøger - og så har hun givet den roser i stedet for stjerner - jeg er fan!

- Simone laver enormt meget lækkert mad, men efter at have set hendes opskrift på vietnamesiske forårsruller med peanutbutter-dip, så blev jeg simpelthen nødt til at gå i køkkenet. De smagte SÅ godt, og hvis du endnu ikke har prøvet at spise dem, så kan de klart anbefales.

- Jeg ser mig selv som en ret stor Disney-fan, og jeg ville derfor give alt for det Minnie Mouse-outfit, som Alexia har stykket sammen. I. Want. Like. Now.

- Bogtags er så hyggelige, og Julie besvarede et af dem, jeg selv havde besvaret tidligere på måneden. Det var så hyggeligt at læse hendes svar, og det er fedt, at hun spreder tagget.

- Xenias fortælling om de store forandringer, rørte mig en hel del, men alt ender heldigvis lykkeligt, og jeg er så glad på hende og Marks vegne. Der er tale om bogblogger-babyboom i 2017, hva?

- En anden Julie har skrevet om at skrive i sine bøger, og det var egentlig et virkelig interessant og tankevækkende indlæg. Jeg forstår hende faktisk godt, selvom de fleste bogelskere ville krumme tæer.

- Jeg elsker bøger, der knuser hjerter, og Kirstine har anbefalet en stor stak af slagsen, der gør lige netop dét. Hjerteknusere. Jeg har selv læst tre af dem, og jeg er enig.

- Har I hørt om konceptet 'Book Fairies Worldwide'? Jeg havde ikke, men heldigvis kastede Patricia lidt lys på dette fantastiske initiativ!

- Amanda Emma skrev et indlæg om sit forhold til anmeldelser, der satte tanker i gang, og jeg kunne genkende en del af tankerne fra min egen proces med mine anmeldelser. Klart læseværdigt!

6 kommentarer:

 1. Du udvælger altid sådan nogen fantastiske blogindlæg, og jeg bliver så glad for at se os på listen! Tak ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for, at du synes! Det var skam så lidt <3

   Slet
 2. Jeg elsker de her indlæg. De er så god en måde at sammenfatte, alle de fine ting, folk har skrevet, men som man selv har misset!

  SvarSlet
 3. Indlæg-kærlighed til link-kærlighed. Det er genialt.

  SvarSlet