fredag den 3. marts 2017

Februar var.. kold og begivenhedsrig


Februar var kold og begivenhedsrig. Vi fik sne, hvilket jeg personligt ikke er særlig stor fan af. Det er åh så fint at kigge på, men så snart man skal ud i det (hvilket man skal relativt ofte, hvis man skal handle ind, på studie eller generelt bare ud af sin lejlighed), så er det altså knapt så hyggeligt. Men februar var fyldt med skønne begivenheder, selvom måneden ellers er så kort.

Jeg begyndte på studiet igen, hvilket lidt var en hård start, da jeg forrige semester kun havde et enkelt fag om ugen. Nu har jeg fire fag om ugen, hvor to af dem ligger klokken 08 og et af dem klokken 09. Til de af jer, som måske ikke ved det, så er jeg virkelig B-menneske med stort B, og kender ikke definitionen af 'morgenfrisk', og jeg drikker desværre ikke kaffe. Men ikke desto mindre, så er det nogle spændende fag, så forhåbentlig klarer jeg mig igennem uden alt for meget søvnunderskud.


Det blev også tid til at ses med bogklubben igen, og denne gang havde vi læst "The Wrath & the Dawn" af Renée Ahdieh. Vi hyggede os som sædvanlig i flere timer, og vores tid sammen er virkelig noget jeg prioriterer højt hver måned. Det er et lille øjeblik af lykke og hjertevarme, og jeg sætter så stor pris på pigerne derfra.

Jeg har nu prøvet "Burger Anarchy" i Odense to gange inden for en måneds tid, og jeg må altså sige, at jeg er ret stor fan! Jeg kan normalt ikke lide løg (og der er ofte løg i deres burgere), men de smager altså bare virkelig godt. Så hvis du bor i Odense, og endnu ikke har smagt en burger derfra, så kan det virkelig anbefales! De fås også som takeaway.


Jeg har desuden mødt en rigtig sød fyr, som jeg også bruger en del af min tid sammen med. Vi havde blandt andet den mest perfekte valentinsdag sammen nogensinde! Han kom med morgenmad, og jeg fik den smukkeste buket blomster af ham. Derefter bagte vi drømmekage sammen, hørte musik og spillede spil. Hen på eftermiddagen tog vi i biografen for at se den nye Disney-film "Vaiana" (som var SÅ fantastisk - jeg lytter til sangene på repeat for tiden), og bagefter fik vi lækker tapas på Snik Snak. Han havde derudover været så sød og købt filmen "Den Gode Dinosaur" til mig, som jeg så længe har ønsket mig.

Jeg har selvfølgelig også hygget med et par veninder. Jeanette og jeg så hinanden et par gange, men jeg husker især vores fastelavnsdag sammen, hvor hun bagte fastelavnsboller (som jeg pyntede med smarties), spillede spil og hyggede. Det var derudover også alt for længe siden, at jeg havde set Kathrine fra mit studie, så vi fandt også en ledig dag i kalenderen og fik snakket om stort og småt. Skæbnen ville også, at jeg skulle til spontan kollegiefest med Kristine, hvilket var en skør og herlig aften!


Jeg har været så heldig at modtage to fantastiske overraskelsespakker i den her måned. Den ene pakke var fra CulturePlus og bestod af nogle af de nye Paperblanks notesbøger fra 2017-kollektionen. De er simpelthen så fine på hver deres måde, og deres design er så lækkert. Jeg skriver mere om dem snarest.

Den anden pakke var fra Gyldendal, og bestod af en af mine absolut yndlingsbøger, der netop er blevet oversat til dansk - nemlig "Et Rige af Torne og Roser" (Jeg har anmeldt den engelske udgave lige her). I pakken var der rosenblade og den fineste maske, der passer så godt til selve historien. Hvis du endnu ikke har læst bogen, så har den altså min varmeste anbefaling - og eftersom den lige er udkommet på dansk - så har du ikke længere nogen undskyldning for ikke at få den læst!


Jeg havde fornøjelse at være med til generalprøve i det nye kulturhus ODEON her i Odense. Det var en spændende aften, hvor alt skulle testes, og det er bare så interessant at følge med i hele udviklingen indefra. Jeg ser frem til mere frivilligt arbejde hos dem.

Så tog jeg også lige et smut til København for at deltage i dette års Copenhagen Comics. Det er altid en fornøjelse at afsætte en hel dag til tegneserier, og i år var skam ingen undtagelse. Jeg har allerede fået øjnene op for nogle flere graphic-novels, som jeg simpelthen bliver nødt til at læse.


Det blev tid til årets Oscar-uddeling, og jeg brugte aftenen sammen med de skønneste piger! Vi havde linet godt op med snacks og drikkevarer hjemme hos Rikke, så vi var klar til at showet begyndte. Hendes kæreste var så sød, og lavede lækker midnats-tapas til os, og senere hen hjemmebagte pizzasnegle. Vi hyggede, heppede, og endte jo lidt i chok til sidst, men det var en herlig aften, og jeg husker tilbage på den med et smil på læben.

Marts byder først og fremmest på to boglige arrangementer; Bogsnak om YA med andre bogbloggere og Interview med Malene Sølvsten - og jeg glæder mig sådan til dem begge! Derudover skal jeg ses med min fantastiske bogklub, spise sushi med en veninde, ses med ham den søde - og selvfølgelig det allervigtigste: TIL KONCERT MED ED SHEERAN I HAMBORG. Marts skal nok blive helt fantastisk - og så må foråret altså også godt vise sit ansigt.

6 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god måned trods den travle studietid. Og tillykke med din nye fyr!❤

  SvarSlet
 2. Skønt at høre om dine dage <3 Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for, at du synes! Kram <3

   Slet
 3. Det lyder som en aldeles dejlig måned ♥♥

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet