tirsdag den 14. februar 2017

Tilfældig Tirsdag #14 - Kærlighedsfilm til Valentinsdag


"Tilfældig Tirsdag" er et tiltag på bloggen, som er netop det; tilfældig og så på en tirsdag. Dets indhold vil variere fra gang til gang i form af anbefalinger (f.eks. bloggere, youtubere, instagrammere), tips, skriverier, digte, citater og meget andet. Et lille indblik i et eller andet tilfældigt.

I anledning af at det i dag er valentinsdag, så ville det oplagte jo være, at smide nogle kærlighedsbøger efter jer - men det har jeg faktisk allerede gjort i dette indlæg - så nu vil jeg nævne 5 kærlighedsfilm, som jeg personligt er helt vild med. Hvis ikke I har set dem endnu, så kan de varmt anbefales.

1. "The Notebook"
Jeg havde fået anbefalet den her film så mange gange, og da jeg så endelig gik i gang med at se den, så var jeg ret utålmodig. "Hvorfor er den her så hypet?" blev jeg ved med at sige til mig selv undervejs i filmen.. men efter at have set filmen til ende, så forstod  jeg det. Den er så rørende og god, og det er virkelig en af mine yndlings kærlighedsfilm.

2. "Letters to Juliet"
Den her film er simpelthen så sød og fin, og man får virkelig lyst til at rejse til Verona, mærke historien og opleve de steder, der er med i filmen. Den er sjov og nærmest ligeså eventyrlig som et eventyr.

3. "Valentine's Day"
Hvilken film passer bedre til valentinsdag end en film, der faktisk handler om det? Det er en romantisk komedie med en masse forskellige kendte skuespillere, og den er egentlig meget hyggelig og underholdende.

4. "(500) Days of Summer"
Åh, hvor har jeg hadet den her film - men altså, ikke på sådan en "jeg hader den!"-måde, men på sådan en "hvor er den sand, og av det gør nas"-måde. Hvis man ikke lige er i humør til lykkelige kærlighedshistorier, så er det helt klart den her, man skal se. Den er især relaterbar, hvis man har oplevet hjertesorg og den tomhed, der følger med.

5. "How to Lose a Guy in 10 Days"
Den her film kan jeg simpelthen se om og om igen. Den har det hele! Den er sjov, sød, rørende - og så har den lidt mere fokus på den komedie-agtige del, frem for det pladderromantiske (som nogle af de andre film vægter højere).


Skal I se en kærlighedsfilm i aften - og hvis ja, hvilken?

7 kommentarer:

 1. SÅ ingen kærlighedsfilm i går, men havde det været, så havde jeg nok sat 'A Walk To Remember' eller 'Shelter' på :D

  SvarSlet
  Svar
  1. "A Walk to Remember" er også blandt mine favoritter <3

   Slet
 2. Ingen kærlighedsfilm til mig. Fejrede valentinsdag med at lave koteletter i fad, imens min kæreste afrimede vores fryser, haha :D Men jeg ELSKER humoristiske kærlighedsfilm. Det er min bedste guilty pleasure, og jeg har set dem ALLE! (sådan helt seriøst)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha I er alt for søde altså ;)
   Vi må snart se herlige kærlighedsfilm sammen så!

   Slet
  2. Det lyder som en fremragende idé! <3

   Slet
 3. Der var ikke meget kærlighed til mig på Valentine's, men er da ikke bleg for at give en filmanbefaling med på vejen. Og "Love and other drugs" kan noget rigtig vildt! Tjek den lige ud, hvis du ikke allerede har gjort det :D

  litcomprime.wordpress.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh! Kan ikke lige huske, om jeg har set den - men det er skrevet bag øret! Tak :D

   Slet