tirsdag den 28. februar 2017

Link-kærlighed: Februar 2017


Jeg læser en del blogs, og hver måned vil jeg dele nogle af mine yndlingsindlæg fra andre bloggere. Bemærk at dette dog kun er et udpluk af mange gode indlæg. Det kan være fordi de var ekstra interessante, hyggelige, nyskabende, tankevækkende eller blot fordi de fortjener at blive delt - share the love.

- Jeg elsker virkelig, når andre folk har læst én af ens yndlingsbøger, og de så godt kan lide den! Anne-Mette fik endelig læst "All the Bright Places" af Jennifer Niven, og det er jeg så glad for.

- .. Og når vi nu alligevel taler om dén bog, så spottede jeg den i Frejas bogreol, da hun viste den frem på sin blog i starten af februar.

- Patricia og Kimmie har skrevet et indlæg, der handlede om fra bøger til musik til film, som var ret interessant. Især hvis man godt kan lide alle formaterne.

- Jeg kan godt lide konceptet valentinsdag, og var derfor henrykt, da Rikke have formuleret et skønt indlæg om lige netop dét. Virkelig et læs værd!

- Apropos valentinsdag så skrev Kirstine det bedste indlæg om, hvilke 6 litterære par, som hun håber at ingen af os ender som. Det var SÅ sjovt at læse.

- Kristine har derimod skrevet et hylemorsomt indlæg om Melodi Grand Prix, som virkelig ikke formåede at blæse benene væk under nogen af os i år.

- Det er sjældent, at jeg er fan af indlæg, der nærmest kun består af GIFs, men Jeanett brugte dem til at beskrive sin reaktion på offentliggørelsen af premieredatoen på sæson 3 af Outlander, og det var priceless!

- Det var en glædelig fornøjelse at Xenia annoncerede, at der også er andet end mad hjemme hos hende, og at hendes blog vil rumme mere personlighed fremover.

- Gittes indlæg om små læsestunder var simpelthen så fint og hyggeligt, og jeg ville nærmest ønske, at det var en føljeton...

- Fantasy er en af mine yndlingsgenrer, så da Ida bekendtgjorde, at hun ikke helt forstod genren og hypen omkring den, så blev det til virkelig interessant læsning (og virkelig gode kommentarer).

6 kommentarer:

 1. Åhhhh hvor er du sød. <3 Tak for link-love. :D

  SvarSlet
 2. Jeg elsker disse indlæg - det er dejligt med inspiration til for mig nye og ukendte blogs - hjertelig tak for at dele <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg så glad for at høre Louise - mange tak <3

   Slet
 3. Der gemmer sig mange ting i den bogreol ;) tak for din Link-love <3

  SvarSlet