torsdag den 2. februar 2017

Januar var.. et frisk pust og fyldt med mennesker


Januar var på mange måder et frisk pust. Et nyt år, en ny start, en ny hverdag. Efter en meget travl november og december var det tiltrængt med lidt pause og tid til at slappe af. Jeg startede derfor ud med at have minimale planer for januar, da jeg for første gang, siden jeg startede på universitetet, ikke havde nogen eksamener der. Alligevel formåede jeg at nå en masse praktiske ting, men samtidig fylde min måned med herlige oplevelser sammen med dejlige mennesker, hvilket jeg selvfølgelig husker at putte i min krukke med lykke.


Min måned startede ud med et møde ved Kulturhuset Odeon for frivillige. Så jeg kan nu hermed - sammen med Kristine - kalde mig selv for O-Ambassadør. Jeg skal være med til at sprede budskabet om det nye kulturhus, samt alle de fede og interessante arrangementer, som der skal afholdes. Det er ret spændende at være med til hele opstartsprocessen, og det bliver så godt!

Derudover var jeg også til et møde omkring "Det Store Bogshow", som afholdes i Odense her i april. Det lyder til at blive en ret spændende aften for bognørder, så hvis du synes, det lyder fristende, så bør du helt klart sætte kryds i kalenderen og deltage!

Planlægningen af det nye "Bookeaters Magazine" er også i fuld gang, hvor jeg er frivillig redaktør, så jeg har stået for at skulle samle nogle bestemte tekster ind fra diverse bogbloggere, og det virker til at blive et rigtig interessant blad - så I kan godt glæde jer.


Udover rent business-agtige ting, så havde jeg den herligste vinaften med Mai og Rikke. Vi snakkede om løst og fast, spillede Harry Potter Trivial Pursuit (hvor Rikke lammetævede os begge to...), dansede rundt, tog billeder og havde egentlig bare den skønneste aften. Det var så godt, og jeg ser frem til flere vinaftener her i 2017.

Jeanette og jeg har været på mange ture rundt omkring i Odense i løbet af januar. Det har blandt andet været i forbindelse med lidt gøjl til vores Blogger-julefrokost, som Flying Tiger havde sponsoreret. Vi endte med at blive 6 bloggere, der spiste på Dalle Valle, og derefter tog nogle hjem, mens resten tog hen til Kristine, hvor vi hørte musik, drak og fjollede til langt ud på natten.


Jeg holder som sagt meget af at gå i biografen, og det blev til hele tre film i denne måned. Jeg så "Passengers", som var ret god, "Syng" som var endnu bedre - og så var jeg blevet inviteret til VIP-forpremiere på "Hidden Figures" af HarperCollins Nordic. Det var et virkelig hyggeligt event i Dagmar biografen i Kbh, hvor man kunne få en croissant og en kop kaffe inden filmen.

Da jeg alligevel var i København i forbindelse med filmvisningen, så fik jeg besøgt en veninde - søde Line - som jeg ikke har set i 1,5 år. Helt ubeskriveligt godt var det at se hende igen. Vi fik snakket hele verdenssituationen igennem (eller I ved, vores liv og sådan), og jeg glæder mig allerede til at se hende igen. Der skal helst ikke gå så lang tid som sidst.


Derudover har jeg endelig fået mødt Øydis, som jeg har kendt via de sociale medier. Vi spiste en lækker brunch sammen og snakkede i en del timer. Jeg fik også genset Pernille, som jeg har gået i gymnasieklasse med. Der gik lidt barndom i den, og vi blev simpelthen nødt til at købe en Happy Meal hos McDonalds for at få figurer fra 'Adventure Time'.


I forbindelse med min nye titel som O-Ambassadør, så skulle vi ud på gaden og dele nogle flyers ud, og fortælle folk om det nye kulturhus. Herefter holdte vi et kort møde, og så sluttede vi af med en lille øl, hvorefter nogle af os valgte at spise aftensmad sammen.

Af andre finurlige ting, så har jeg fået en ny bogreol, så jeg har fået omrokeret reolerne samt alle bøgerne deri (billeder skal nok komme snarest - når vi får lidt lys igen). Det er blevet så godt, og jeg er ret glad for det - min gode kammerat Michael var så sød at samle den for mig. Derudover har jeg endelig anskaffet mig et nyt kamera, hvilket er fantastisk! Det er et Sony Cyber-shot DSC-WX500, og jeg er sikker på, at vi nok skal blive gode venner.


Inden januar forsvandt ud af mine hænder, så var jeg også ude at tage billeder med Rikke. Derefter valgte vi at tage forskud på februar ved at spise nogle lækre fastelavnsboller fra Lagkagehuset. Inden februar for alvor går igang, så fik jeg også lavet mit første link-kærlighed indlæg for januar, som jeg anbefaler dig at læse, hvis du endnu ikke har gjort det. Jeg brugte månedens sidste dag på at gense kære Camilla og et par andre søde piger fra studiet.

Februar byder på studiestart, første møde med bogklubben i år, min allerførste valentinsdate, mere frivilligt arbejde hos Odeon, samt deltagelse i deres generalprøve, Copenhagen Comics i slutningen af måneden, og selvfølgelig Oscar-uddelingen med søde piger. Februar, du kan bare komme an - jeg glæder mig allerede.

18 kommentarer:

 1. Kom gerne med flere af den her slags indlæg, det var super hyggeligt at læse :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg så glad for, at du synes søde Thea! :D

   Slet
 2. Dejligt positivt indlæg - og så elsker jeg altså konceptet 'en krukke med lykke'. Sådan en burde alle have :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har så evigt ret - alle burde virkelig have sådan en! Tak fordi du læser med :D

   Slet
 3. Det lyder til, at du har haft en fantastisk januar, og er sikker på at feburar også bliver en super skøn måned :-) Dejligt, at læse og høre at det går godt hos dig ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg virkelig - jeg håber også, at din januar var skøn og at din februar bliver endnu bedre <3

   Slet
 4. Sikke et fantastisk indlæg - det lyder som en skøn måned og det er simpelthen så velskrevet. Som du vist skrev på Facebook, så er det mere personligt og det er jeg simpelthen vild med! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tusind tak for de fine ord! :')
   Det er jeg glad for - det fortsætter jeg med.

   Slet
 5. Det lyder som om, du har haft en fantastisk januar <3 Jeg ville ønske, jeg havde været med til blogger julefrokosten, i stedet for at skrive min eksamen, som alligevel gik dårligt :b Og er mega jaloux på de fastelavnsboller, de ser dreamy ud :O

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor øv at din opgave bare var dum og træls :(
   Du må helt sikkert med en anden gang så <3
   De smagte virkelig også godt!

   Slet
 6. Årh, lyder så hyggeligt; man bliver aldrig for gammel til et Happymeal ink legetøj! 😍😀

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret - selvom de kigger lidt underligt på én, når man bestiller! ;)

   Slet
 7. Sikke en dejlig januar måned du har haft - håber februar holder standarden! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den har virkelig været skøn - håber også din februar bliver dejlig! :)

   Slet
 8. Din januar lyder simpelthen så skøn!

  SvarSlet
 9. Så mange dejlige oplevelser og hvor er det fedt at få lov til at være en del af din udvikling søde.. Du er så hammer sej og jeg glæder mig allerede til vi skal ses igen..

  Krammer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så sød! Jeg glæder mig også til at se dig igen.

   Kæmpe kram <3

   Slet