lørdag den 25. februar 2017

"Erik" - Shaun Tan

Erik af Shaun Tan
Erik af Shaun Tan
Original titel: Eric - Forfatter: Shaun Tan - Forlag: ABC Forlag - Sidetal: 48
Gave fra ABC Forlag.

"For nogle år siden havde vi en udvekslingsstudent boende hos os. Det underlige var, at ha ikke ville bo i vores gæsteværelse. Han ville hellere sove i vores spisekammer..."

Den her bog er simpelthen bare så sød og fin. Jeg havde ingen forventninger til den, og læste den egentlig bare som en overspringshandling den ene aften, men den havde skønne billeder, der passede godt sammen med de sparsomme ord og selve handlingen. Billederne er nok det element, der mest leder historien.

"Vi kunne bare kalde ham 'Erik'." - citat side 5.

Selvom det er en kort og letlæst bog, så formåede slutningen alligevel at sende en varme gennem min krop og plante et stort smil på mine læber. Den er sød og egentlig bare så simpel, men når jeg tænker på den nu her, så smiler jeg igen.

2 kommentarer:

  1. Lyder, som en fin lille bog. Måske den kommer på min tbr liste :P

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er den virkelig også - og meget hurtigt læst ;)

      Slet