fredag den 10. februar 2017

#15 Giveaway "Touched With Fire" (5 stk)

Denne giveaway er venligst sponsoreret af Sandrew Metronome.

Sandrew Metronome har premiere på filmen "Touched With Fire", der kunne være et bud på en film til valentinsdag. Premieren er den 13. februar, og i den anledning har de været så søde at tilbyde 5 vouchers, som et par af jer heldige læsere kan vinde. Filmen kan streames forskellige steder, som du kan se lige her.

"Touched with Fire kredser om to digtere med bipolar forstyrrelse, hvis kunst næres af deres emotionelle ekstremer. Da de mødes på et behandlingscenter, opstår der straks en intens kemi, som presser begges mani til nye højder. De forfølger deres lidenskab, som overskrider fornuftens grænser og svinger fra fantastiske toppe til smertelige bølgedale, og til sidst må de vælge mellem fornuft og kærlighed."

Jeg har selv fået lov til at se filmen (som en lille snigpremiere) og det var en anderledes form for romantisk drama, end jeg før har set. Den sætter tankerne i gang, og er på sin vis tragisk og rørende på samme tid. Det er en stærk og dramatisk kærlighedshistorie mellem to personer, der begge har en sindslidelse, og en stor passion for kunst i form af poesi, og deres egen kunst bliver netop inspireret af deres maniske tilstande. Deres lidenskab for hinanden får de mest fornuftige tanker til at forsvinde, og man kan slet ikke forudse, hvor det hele ender henne.

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at synes godt om bloggens Facebook, samt skrive en kommentar til mit opslag derinde om filmen. Derudover er det et krav, at du bor i Danmark. Held og lykke! 

Konkurrencen kører til den 13. februar klokken 12, hvor jeg derefter finder 5 vindere på Facebook.

1 kommentar:

  1. Uh det lyder som en film for mig og min veninde. Hun har lige fået et 12 tal og det kunne være dejligt at fejre hende ved at se en romantisk drama :D

    SvarSlet