tirsdag den 3. januar 2017

Vinderen af giveaway - "Hvis jeg var din pige"


Så er vi endelig kommet ind i det nye år, og det er blevet tid til at finde en vinder af den signerede udgave af "Hvis jeg var din pige" af Meredith Russo. Det er dejligt, at I er så friske på at deltage, og havde det været en mulighed, så havde I alle sammen vundet. Desværre er der kun én, som er den heldige vinder af denne signerede skat...

Vinderen blev fundet ved lodtrækning, hvor jeg herefter har tjekket op på, om man overholder de simple regler i konkurrencen. Den heldige vinder blev Lisbeth Maja! Jeg har kontaktet dig på mail. STORT tillykke med bogen - jeg håber sådan, at du vil elske den ligeså højt, som jeg gør. Den er så fantastisk - og hvis ikke, så håber jeg, at den i det mindste sætter tankerne lidt i gang.

Denne giveaway var sponsoreret af Carlsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar