tirsdag den 10. januar 2017

Tip: En krukke fuld af lykke


En krukke fuld af lykke! Det er i hvert fald, hvad jeg har i sinde at gøre denne krukke til. Hver gang jeg oplever noget godt, skønt, fantastisk eller inspirerende - så skriver jeg det på en lille seddel, ruller den sammen og sætter et klistermærke på, og putter den i krukken. Den 31. december 2017 vil jeg så åbne alle sedlerne i krukken, og mindes 2017 for alle de vidunderlige ting, der skete - og muligvis også dele det med jer her på bloggen.

Det er en god måde at sætte fokus på de positive ting i ens hverdag, og reflektere over ens oplevelser og erfaringer på bedste vis. Jeg ved, at der er andre, der også har lavet sådan en krukke i år - blandt andet Jeanette og Mette - men det kunne være ret fint at høre, om I kunne finde på det, og hvad I synes om konceptet? Nu er det lille tip i hvert fald givet videre, og så håber jeg selvfølgelig at 2017 bliver et skønt år for jer alle sammen!

 ('Denne blyant kan kun skrive søde ord'-blyanten passer jo perfekt til formålet)

23 kommentarer:

 1. Det var da en vildt fantastisk ide! Er vild med den! Ofte så glemmer jeg at være glad for de små ting, så er en god måde at huske dem på <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja præcis - jeg er også så fan! Du må endelig lave en krukke :D

   Slet
 2. Super god ide :)

  Har en tendens til at fokusere på det negative i mit liv, så jeg tror jeg hopper med på denne. Tak for tippet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var skam så lidt! Jeg er glad for, at det kunne bruges :D

   Slet
 3. Super godt koncept! Det kunne da være fedt at lave sådan en krukke selv, jeg tror dog at jeg ville glemme at bruge den :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Man skal jo bare huske sig selv på det - så virker det nok! :D

   Slet
 4. Hvor er den blyant dog bare fin! Hvor har du fundet den perle henne?
  Og mht. dette koncept, så har jeg faktisk overvejet det, men som jeg også har skrevet inde hos Jeanette, så tror jeg ikke jeg ville kunne putte noget i det glas sådan som mit liv er. Så måske jeg bare skulle tage de helt bitte små ting. Så kan jeg da putte lidt i?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er så yndig ja! Jeg fik den faktisk i en goodiebag fra Bog&idé :D

   Synes du bør lave en - selv de små ting kan gøre en helt hjertevarm i sidste ende <3

   Slet
 5. Går stærkt ud fra, at det bare bliver 100 sedler med mit navn på. Sikke en god ide!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik at vide den anden dag at en tur i centeret ikke var exceptionelt nok til at komme i krukken... jeg er stadig i chok.. ha ha

   Slet
  2. Hahaha jeg er sikker på, at I begge to ender i krukken. Tosser <3

   Slet
 6. Det er så hyggeligt at du er med og jeg glæder mig helt vildt til at vi får fyldt en masse dejlige sedler i vores krukker..

  Tak fordi du er dig..

  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Vores krukker bliver sååå fine!

   Og tak fordi du er dig. Kram <3

   Slet
 7. Det er så god en idé! Jeg gjorde det selv, sidste år, og gør det igen i år :D

  SvarSlet
 8. Hvor er det altså en fin idé. Den vil jeg helt klart tage til mig. Det er jo netop en helt perfekt måde at huske året på, og med det fantatiske år jeg forventer at få, så tror jeg, det kunne være en helt perfekt måde at gemme minderne på :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Det bør du virkelig. Det er så fin en idé, og da jeg så den, så var jeg straks klar på det! <3

   Slet
 9. Virkelig den fineste idé. Jeg kunne godt finde på at efterabe. Simpelthen fordi det er så skønt <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Do it, do it, do it! Og lad os lave nogle fantastiske minder i 2017 <3

   Slet
 10. Hvor er det en hjertelig og skøn idé! Hvor er blyant og små sedler fra? Er lidt sent på den, men måske jeg kan nå at lave en alligevel :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Jeg er helt tosset med den :D
   Blyanten var med i en goodiebag, jeg fik på et tidspunkt fra Bog&Idé. De små sedler (blokken) er fra Søstrene Grene :)

   Slet